BIST30 15DK Bugune kadar gordugunuz butun grafikleri unutun. Bugune kadar cizilmis en iyi grafikler arasinda ilk 10 a girer grafigim. 8700 uzerinde rahatlar ama kirmizi yaya mutlaka dokunmasi gerecek bir yerde. Yarin olursa bu 8560 [IMG][/IMG]
Karadeniz gazı ve gabar petrolunun parası ile sıfır faizli kredi verilecek miş. Seçime yakın bunun la ilgili bir müjde olur sanki
Originally Posted by Ayasofya 2005 Robotlar alıp satmadı mı abi. Yunsa uyuyor mu sisteme o dikkatimi çekti bugün onlar yaptı eldeki hisselerde manuel robotunkilere manuel devam ede ede en az sayıda toplu olanları bıraktım. yunsa
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by Bear_Bull onlar yaptı eldeki hisselerde manuel robotunkilere manuel devam ede ede en az sayıda toplu olanları bıraktım. yunsa benim sistem değilmi o ya
Originally Posted by EMLAK benim sistem değilmi o ya senin ki repaint yapıyor
Originally Posted by Bear_Bull senin ki repaint yapıyor senin sistem güzel ama çok para lazım.. o işe.
piramit paçal martingale scalp ne ararsanız bulunur, viop30 için yaptığım ama bitürlü para yetiştiremediğim piramit ve paçalı hisse tarafına işleme güncelledim.
Forum Rules
Yer İmleri