Sayfa 912/1001 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kız hasta test yapmadılar
    rapor verdiler
    sınıfında 5 öĞretmen 9 öğrenci hasta sağlık ocağında kuyruk var
    Geçmiş olsun. Allah şifalar versin evladınıza.

2. Doların kafaya vurdular gece mesaisinse .Dertleri günlük kapanış

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Arıza devam ederse DOAŞ ı etkiler/mi?

YTD
    Adamların özel ERP sistemi vardır. Galeriden bir sipariş verildiğinde hangi ülkedeki hangi parça üreticisine ne zaman için sipariş verileceği vs bellidir. Fabrikalarda üretim bandına hangi depodaki hangi raftan ne gönderileceği de bellidir. Bir TIR'cı erken götürsen de, geç götürüsen de ceza var diyordu.

Video seyrettim kadın yanlış ürünü sepete koydu hata verdi. Sonra doğru ürünü koyunca sepet otomatik bir sistem ile banttaki yerine gitti.

Toparlanması için sayım filan gerekir ise iş uzayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Adamların özel ERP sistemi vardır. Galeriden bir sipariş verildiğinde hangi ülkedeki hangi parça üreticisine ne zaman için sipariş verileceği vs bellidir. Fabrikalarda üretim bandına hangi depodaki hangi raftan ne gönderileceği de bellidir. Bir TIR'cı erken götürsen de, geç götürüsen de ceza var diyordu.

Video seyrettim kadın yanlış ürünü sepete koydu hata verdi. Sonra doğru ürünü koyunca sepet otomatik bir sistem ile banttaki yerine gitti.

Toparlanması için sayım filan gerekir ise iş uzayabilir.
    Mercedes tüm dünyadaki servislerin ve yedek parça bayilerinin yedek parça stoklarını takip ediyor.
    Yedek parçada sahtesi yapılamayacak tek marka Mercedes derlerdi okuduğum yıllarda.
    Armada yıldız varsa korkma derlerdi öğretmenlerimiz.
    WW ninde mutlaka gelişmiş takip sistemleri vardır.Yarın Aydın Lena otoya arkadaşıma soracağım etkisi olur mu öğreniriz.

YTD

5. yarım elma, gönül alma
    armağanın büyüğü küçüğü olmaz, küçük de olsa gönül almaya, anmış olmaya yeter.

Bu söz bize ait yarım elmayı markalaştıran JOBS olmuş....

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

yarım elma, gönül alma
    armağanın büyüğü küçüğü olmaz, küçük de olsa gönül almaya, anmış olmaya yeter.

Bu söz bize ait yarım elmayı markalaştıran JOBS olmuş....
    Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak'ın söylediğine göreyse Jobs, Oregon'da Jobs tarafından "elma bahçesi" olarak tanımlanan bir çiftlikten yeni dönmüştü ve şirketlerine "Apple Computer" adını vermelerini önerdi

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak'ın söylediğine göreyse Jobs, Oregon'da Jobs tarafından "elma bahçesi" olarak tanımlanan bir çiftlikten yeni dönmüştü ve şirketlerine "Apple Computer" adını vermelerini önerdi
    Demekki bende ekipde olsam...!
    Çilek bahçesinde dönmüş olacağım için....strawberry olurdu.muhtemelen ekipdeki diğer arkadaşlar "çok uzun böyle marka olmaz" derler direk "berry" derlerdi.

Zaten berry var unuttum" blackberry" : )
    Geç kaldık : (

Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Demekki bende ekipde olsam...!
    Çilek bahçesinde dönmüş olacağım için....strawberry olurdu.muhtemelen ekipdeki diğer arkadaşlar "çok uzun böyle marka olmaz" derler direk "berry" derlerdi.

Zaten berry var unuttum" blackberry" : )
    Geç kaldık : (

Saygılar.
    Fikirler böyle gelişir.

Sayfa 912/1001 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •