Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
Sn Server merhaba
Eskiden sizinde devamlı takip ederdim ama son zamanlarda hep karamsarsınız bu yüzden yazdıklarınıza yorum yapmadım.Bana göre çok fazlabeklenti var,bedelsiz ,UNICEF,firma satın almaları,Rusya,Kuzey Amerika pazarına girmeleri bana göre bizi çok yukarılara götürecektir.9 aylık açıklandığında ben gördüğü zirveyi görür diye düşünüyorum, ben çoğunluğunu 11,82 den almıştım eklemelerle maliyet 21 TL oldu.hedefime gelince 1500.Tl altında satmam.
Sn. NOIR; cevabınız için teşekkür ederim. Yukarıda saydığınız girişimlerin son aylardaki 270-827 tl yükselişinin içinde satın alındığını ve volatil hareketlerin tahtaya alıcı çekip gelenin kucağına mal bırakma amacıyla yapıldığını düşünüyorum ben. Son 2 gündür Bank-Of robotu yine iş başında. Tahtanın hali de ortada ve hala yukarı dönüş emaresi görünmüyor. Bu görüntüde iyimser olmak benim açımdan zor. Genel müdürün TV ye çıkıp fiyatı ve takası yorumlaması da (fiyat belirttiğini duymadım) doğru değil. Umarım beklentilerinizin karşılığını alırsınız. Bol kazançlar.