Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Küba başka hikaye,bak ona saygım var.Tehdit falan iddiası yok genel olarak fakirler ama onurlular.Onlara saygım elbette var.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence kuzay kore nin arkasında başka işler var.O kadar yıl dünyadan uzak kal.O kadar teknoloji gelişsin.Sen tüm gelişmelere uzak kal, gene de tüm dünyaya tehdit ol falan.Bana pek mantıklı gelmiyor.O ülke bilerek ayakta tutuluyor .Bir rolü vardır.O güne kadar ayakta kalır.Aksi senaryoya benim pek aklım ermiyor.
    SSCB/Rusya hep arkasındaydı Kuze Korenin, keza Çin'de öyle.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

O video otto warmbier ın hikayesini anlatıyordu.Google a adı yazılırsa o hikayeyi anlatan onlarca video bulunacaktır.Çok hazin bir hikaye.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    SSCB/Rusya hep arkasındaydı Kuze Korenin, keza Çin'de öyle.
    Onu diyorum ya ,rusya nın ukraynaya ,çin in taıwan a tahammulü yok ama bu kuzey kore baya baya özerk bir şekilde yıllardır var,hep tehdit falan.E rusyanın bunlara neden ihtiyacı olsun ki istese dünyayı kendi de tehdit eder,zaten ediyor da.Çin başka ülkelere veya azınlıklara göstermediği toleransı maksimum seviyede bunlara gösteriyor.İlginç bir ülke.

5. Bugün Bademhavayollarını kaldırıp Bademcelle döşediler..

Yarın da hafif salıp, Bademcelli teptirirler, Bademhavayollarına veya onu gene tutup başka bi yerlere döşerler...

1 Ekimde de endeksler değişiyormuş, tamam artık, tuttu frutti mucize-i guyem, yeşil enerci....kırmızısını hallettik de sıra yeşiline geldi..

Bademle bağlan hayata,
    Hayata bağlan bademle,
    Bağlan hayata bademle...

Teper gibi de, üst yapı ne, 1-2, 1-2 mi, flat mı, bir kompleks mi...Bademcell beleş piyasa değeriyle endeks mühendisliği aday adaylarımızdan...belki şimdi...belki diğer tura kalır...bilemem...

Karamehmet öldü mü yaw...yok ortalıkta...neyse..kaçenzi...

Iran ile geçmişte-23 yıl önce- biraz ticaretim olmuştu...

Kısaca Halkın durumu pek iyi değildi ama sistemin sahipleri villalarda yaşıyordu. Hayat çok ucuzdu en azından bize göre gıda ve ulaşım bayağı ucuzdu.

Şimdi nasıl bilemiyorum ....

7. Near death experience diye bir program var Youtube'da.

Orada birine gelecegi bildirmisler.

3.Buyuk savas Guney ve Kuzey Kore arasinda 2043'te baslayacak, 2052 de sona erecek, dunya nufusu 1 Milyar'a inecek diye anlatiyor.

Tabi siz inanmayin, kim gitmis de donmus degilmi.

8. Izleyin bakalim, batmis mi batmamis mi.

https://www.youtube.com/watch?v=ACnS...nnel=ErkAcarer

Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •