Küba baþka hikaye,bak ona saygým var.Tehdit falan iddiasý yok genel olarak fakirler ama onurlular.Onlara saygým elbette var.
Küba baþka hikaye,bak ona saygým var.Tehdit falan iddiasý yok genel olarak fakirler ama onurlular.Onlara saygým elbette var.
O video otto warmbier ýn hikayesini anlatýyordu.Google a adý yazýlýrsa o hikayeyi anlatan onlarca video bulunacaktýr.Çok hazin bir hikaye.
Onu diyorum ya ,rusya nýn ukraynaya ,çin in taýwan a tahammulü yok ama bu kuzey kore baya baya özerk bir þekilde yýllardýr var,hep tehdit falan.E rusyanýn bunlara neden ihtiyacý olsun ki istese dünyayý kendi de tehdit eder,zaten ediyor da.Çin baþka ülkelere veya azýnlýklara göstermediði toleransý maksimum seviyede bunlara gösteriyor.Ýlginç bir ülke.
Bugün Bademhavayollarýný kaldýrýp Bademcelle döþediler..
Yarýn da hafif salýp, Bademcelli teptirirler, Bademhavayollarýna veya onu gene tutup baþka bi yerlere döþerler...
1 Ekimde de endeksler deðiþiyormuþ, tamam artýk, tuttu frutti mucize-i guyem, yeþil enerci....kýrmýzýsýný hallettik de sýra yeþiline geldi..
Bademle baðlan hayata,
Hayata baðlan bademle,
Baðlan hayata bademle...
Teper gibi de, üst yapý ne, 1-2, 1-2 mi, flat mý, bir kompleks mi...Bademcell beleþ piyasa deðeriyle endeks mühendisliði aday adaylarýmýzdan...belki þimdi...belki diðer tura kalýr...bilemem...
Karamehmet öldü mü yaw...yok ortalýkta...neyse..kaçenzi...
![]()
Iran ile geçmiþte-23 yýl önce- biraz ticaretim olmuþtu...
Kýsaca Halkýn durumu pek iyi deðildi ama sistemin sahipleri villalarda yaþýyordu. Hayat çok ucuzdu en azýndan bize göre gýda ve ulaþým bayaðý ucuzdu.
Þimdi nasýl bilemiyorum ....
Near death experience diye bir program var Youtube'da.
Orada birine gelecegi bildirmisler.
3.Buyuk savas Guney ve Kuzey Kore arasinda 2043'te baslayacak, 2052 de sona erecek, dunya nufusu 1 Milyar'a inecek diye anlatiyor.
Tabi siz inanmayin, kim gitmis de donmus degilmi.
Izleyin bakalim, batmis mi batmamis mi.
https://www.youtube.com/watch?v=ACnS...nnel=ErkAcarer
Yer Ýmleri