kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Burası borsa burdan çıkış yok.
<<<<<<<<<<<<
"We are programmed to receive
You can check-out any time you like
But you can never leave!"
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
do remi fa sol loğ macit, yarım ekmek döner 100 tl ise baydönerin de 1 lotu 100 tl olmalı dedin, aklına uyduk, çeşmedeki yazlığı, bodrumdaki arsayı sattık baydönere gömüldük... bari hatay soslu döneri olaydı. dolanayım ben böyle işe![]()
mahmut tuncer eşliğinde ... şaka la şaka ...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Qsakın böyle bir hata yapma
babası borsacı annesi terzi olan çocuk
ya alkolik ya şarkıcı olur
bu şanslı olduğu için şarkıcı olabillmiş
59 yıl öncesi
https://m.youtube.com/watch?v=4-43lL...5pbWFscw%3D%3D
güzel gundu bence.. shortöre, longöre, flate, spotcuya.. haftalik aylik barlar kapandı.. kartlar yeniden karilacak ekimde.. herkese şimdiden bol şans..spotta bir miktar hisseyle devam viop poz yok...
banka ağırlığını azalttim.. sadece kamular kaldı... onun disinda holding sanayi .. bir kac yan tahta falan var... montanli bir pozisyonum yok... herkese iyi haftasonlari...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri