Sayfa 324/708 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    RİTMOLL 150 MG FİLM KAPLI TABLET, 30 ADET C01BC03 DEVA HOLDİNG A.Ş.
    RİTMOLL 300 MG FİLM KAPLI TABLET, 30 ADET Propafenon hidroklorür C01BC03 DEVA HOLDİNG A.Ş.

yeni ruhsat geldi hayırlı olsun gördüğüm kadarı ile yine ilk jenerik olmuş gibi görünüyor aşağıda orjinal ilacın detayları var sayın uğur kaptan daha sağlıklı bilgi verecektir ritim düzenleyici bende fazla damardan dolayı ritim bozukluğu var her gün başka bir ritim düzenleyici olan darob 80 mg kullanıyorum o ilaça abbottun bu firma ritim ilaçları üzerine çalışıyor galiba

RYTMONORM 150 MG 30 FILM TABLET hkt - küb208.78 ₺ABBOTT LABORATUARLARI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    RYTMONORM 300 MG 30 FILM TABLET hkt - küb338.44 ₺ABBOTT LABORATUARLARI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    RYTMONORM INTRAVENÖZ SOLÜSYON İÇEREN AMPUL hkt - küb53.18 ₺ABBOTT LABORATUARLARI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    hayırlı olsun. ilk jenerik olmuş durumdadır..yani, bir başka firma da ruhsat alana kadar piyasada Abbot ve Deva olacaktır. .

2. Ar-ge Ar-ge dev-argeee endeksin tarihi rekorlarında olumsuz hisse performansına rağmen ilaç gibi geldi bu ruhsat emeğinize saglık sayın kafasınagöreyazan. Moral oldu bizede

3. Bu başlıkta çok şey yazdım ama bütün yazdıklarımın özetini yeni yatırımcı arkadaşlar için yaparsam:

1-Deva, 4-5 yıl evvel, ancak başabaş noktasında kar seviyesinde (sıfır kar = ne kar ne zarar) faaliyet gösterirken, son 3 yıldır %30-40 (hatta bazı çeyreklerde %50ye yakın) net kar oranına ulaşmıştır. Bunu sağlayan 1 numaralı etken: ar-ge departmanı sayesinde piyasaya rakiplerinin tamamından ya da bir çoğundan çok çok önce jenerik ürünleri piyasa vermesidir.

2-"Gelecekte de işler Deva açısından böyle mi gidecek?" sorusunun cevabı : Tüm bist firmaları için geçerli olan macro riskler bir yana; bu sorunun cevabı da ar-ge departmanındadır. sektördeki en büyük ve bir çok kez ödül almış bir ar-ge departmanı ve eforu var.. Bu devam ettikçe, şirketin gelecek yıllardaki ürün lansman performansı hep yukarıya doğru olacaktır. ola ki bir gün, Deva cinnet geçirse ve ar-ge departmanını kapatsa; o zaman işler hala 5 yıl civarı mevcut seviyeye yakın gider..

BİSTin en ketum şirketinin, lisan-ı hal ile bize söylediğinin özeti budur.
    Son düzenleme : Maslak1; 29-09-2023 saat: 16:56.

Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    RİTMOLL 150 MG FİLM KAPLI TABLET, 30 ADET C01BC03 DEVA HOLDİNG A.Ş.
    RİTMOLL 300 MG FİLM KAPLI TABLET, 30 ADET Propafenon hidroklorür C01BC03 DEVA HOLDİNG A.Ş.

yeni ruhsat geldi hayırlı olsun gördüğüm kadarı ile yine ilk jenerik olmuş gibi görünüyor aşağıda orjinal ilacın detayları var sayın uğur kaptan daha sağlıklı bilgi verecektir ritim düzenleyici bende fazla damardan dolayı ritim bozukluğu var her gün başka bir ritim düzenleyici olan darob 80 mg kullanıyorum o ilaça abbottun bu firma ritim ilaçları üzerine çalışıyor galiba

RYTMONORM 150 MG 30 FILM TABLET hkt - küb208.78 ₺ABBOTT LABORATUARLARI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    RYTMONORM 300 MG 30 FILM TABLET hkt - küb338.44 ₺ABBOTT LABORATUARLARI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    RYTMONORM INTRAVENÖZ SOLÜSYON İÇEREN AMPUL hkt - küb53.18 ₺ABBOTT LABORATUARLARI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    Teşekkürler Ortak
    Deva 1 ilaç daha büyüdü. Uzun zamandır ruhsat almıyorduk, umarım bu ruhsat peşi peşine ruhsatlar getirir. Ruhsat listesine baktığımda yine Sabaya aşağıda linkini bıraktığım ilacın ilk jeneriği olmasını hediye etmişisiz.
    https://www.ilacabak.com/kyprolis-60...1-flakon-18894
    Bu arada Sayın Maslak1 daha önce paylaştığınız Cphi listesinde Apremilast ı gördüm. Bu etken maddeyi Sabaya hediye etmiştik ama listede var. Apremilast ın hakları yurt içinde Saba yurtdışında Deva mı demek, böyle bişey mümkün müdür?

5.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Ruhsat listesine baktığımda yine Sabaya aşağıda linkini bıraktığım ilacın ilk jeneriği olmasını hediye etmişisiz.
    https://www.ilacabak.com/kyprolis-60...1-flakon-18894
    Ah saba ahh 100 tllik ilaca sevindik 16 bin tllik ilaç sabaya gitmis

Lakin sektörden bir akrabam ile bu ilac fiyatlari hakkinda konusurken fiyatina bakma kullanim sıklığına bak demişti 3 ayda 1 hap içilen ilaç var dedi buda dipnot olarak kalsin

6.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Ah saba ahh 100 tllik ilaca sevindik 16 bin tllik ilaç sabaya gitmis

Lakin sektörden bir akrabam ile bu ilac fiyatlari hakkinda konusurken fiyatina bakma kullanim sıklığına bak demişti 3 ayda 1 hap içilen ilaç var dedi buda dipnot olarak kalsin

Bu durum biraz canımı sıkmıştı sabah biraz araştırma yapayım dedim pahalı ilaçları sabaya ruhsatlandırıp ucuz ilaçlarımı devadan cıkarıyorlar diye devanında cok pahalı ürünleri varmış sabanınkinden çok çok fazla buraya 2 şirketinde mevcut ilaçları ve fiyat listesini bırakıyorum inceleyebilirsiniz.

Devanın ilaçları ve satış fiyatları

https://www.ilacabak.com/firmagoster.php?Id=1681

Sabanın ilaçları ve fiyatları

https://www.ilacabak.com/firmagoster.php?Id=1702

7. çok ilginç bir portalımız var mesala roche ürünlerinin üretim ve satışını yapıyoruz hiç tartışılmadı burada isviçleri yöneticilerin ilişkileri ile yürütülen bir ticari ilişki roche olayı olumsuz bir şey olsa burada sayfalarca tartışılırdı olumlu olduğu için kimse konusunu bile açmıyor gerçekten çok ilginiç bir portalımız var

8.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    çok ilginç bir portalımız var mesala roche ürünlerinin üretim ve satışını yapıyoruz hiç tartışılmadı burada isviçleri yöneticilerin ilişkileri ile yürütülen bir ticari ilişki roche olayı olumsuz bir şey olsa burada sayfalarca tartışılırdı olumlu olduğu için kimse konusunu bile açmıyor gerçekten çok ilginiç bir portalımız var
    yerinde bir konu: Roche, Türkiyeden çekilirse, pazarda tutmaya devam edeceği ürünlerin satışını kime devir eder??

https://haber.sol.org.tr/haber/ilac-...it-etti-382978

Sizinle aynı fikirdeyim; Devanın, bırakın gelecek potansiyeli, mevcut ticari ve finansal performansı da aşırı şekilde iskonto ediliyor... kimi zaman bunu sebebi, olumsuz konulara hak ettiğinden fazla değer atfetmekten dolayı , kimi zaman da olumlu konuları yeteri kadar görmemekten dolayı oluyor..

Sayfa 324/708 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •