Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kasımda togg'a rakip geliyormuş çin'den...

https://www.youtube.com/watch?v=gp1JEmwivtY
    1.640 Bin gayme fiyat ile TOGG'a rakip filan olamaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Üstat JonDowes QNB mevzusunu hicvetmiş gerçi de, şu piyasa değerlerine bakınca, ABD borsaları 46,325 trilyon dolar, bunun da 13.2 trilyon doları muhteşem yedililer. (+1)

Bu normal mi yaw....bu balon değil de nedir...

Tamam iyiler, kazanıyorlar, kasa nakit dolu, adam bu fiyatlardan geri alım yapıyor, küreseller hegamonlar falan filan da, bunların üzerinde yükseldiği asıl sanayi şirketleri, o alt yapı o üretim gücü olmasa, nedir yani, nasıl bakmalı bu mevzuya, sonra ne olacak hedef ne, 30 trilyon dolar mı olacaklar, daha ne beklentiyle alınır bunlar....algılayamıyorum bu rakamları..

Hadi gelişmekte olan piyasayı geç, muhteşem yedili denen bu şirketlerin toplam piyasa değeri bu rakamlara göre Avrupa' nın da toplamından büyük...yanlış mı hesaplıyorum, sıfırları mı kaydırıyorum, tablo mu yanlış başka kaynaklardan bakıyorum, yok doğru? Temmuz itibarıyla toplam 109 değil 112 trilyon dolarmış mesela statistaya göre..

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Amerikadaki en fazla SP500 sirket HQ i NY ta degil Texas tadir.
    G.Amed abi, yazıları götünlen okumasan orada S&P 500 yazmıyor, Fortune 500 yazıyor...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yavvv.... Şu ülkenin ekonomisi fıstık gibi, kodumun egemen kapitalciler hakkını yiyor dediğiniz, bir ülke varmı?

Mesela Tunus refah içinde, vatandaşlarının yediği önünde yemediği götünde, bir ülkemidir?
    işin ilginci bizimle beraber 3 listede de olan aynı değerleme durumunda ülke yok o kadar cins bir ülkeyiz..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Oynadığımız lig tam burası...
    Afrika uluslar kupası mı üstadım?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Afrika uluslar kupası mı üstadım?
    Allahın unuttuğu yerler kupası, katılımcılar Güney Amerika, Güney Asya, Afrika ve Balkanlar katılıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Audiye binmiyorum ama audiden inilip halk ekmek alınır yani. Bunu örnek veren arkadaşlar orada ucuz kötü ekmek satıldığını sanıyor..
    2022 A6’dan inen değildir herhalde!
    14-20 senelik A6’dan inmiştir!

8. Avrupa Birliği İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan SGP'ye göre, kişi başına GSYH endeks değerinin 27 Avrupa Birliği (AB) ülke ortalaması 100 iken Türkiye için 69 oldu ve AB ortalamasının yüzde 31 altında kaldı.

Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •