Sayfa 431/1001 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Muhammedi bilmem ama Musa'nin hic olmadigini Celal SENGOR youtube da anlatti.
    ,dahasıda var,yazdıklarımda görürsün tıkladığında

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    SON DAKİKA: Sanayi, iş yerleri ve elektrik üretim amaçlı doğalgaza %20 zam yapıldı.
    Normal,her ayın başında bindiriyorlar alıştık artık,moratoryuma düşmeyelim öyleya eller cebe

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Muhammedi bilmem ama Musa'nin hic olmadigini Celal SENGOR youtube da anlatti.
    musa yoksa kurandaki ayetler boşa düşer çünkü biz tevratı ve incili doğrulamak için seni indirdik diyor ali imran 3-4'te..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    musa yoksa kurandaki ayetler boşa düşer çünkü biz tevratı ve incili doğrulamak için seni indirdik diyor ali imran 3-4'te..
    Fazla kurcalama ben çok detaylı yazdım bu konuları yazdıklarım silindi,ileride zaten silenlerde utanacak şimdi pek uyanmamışlar,çünkü ortam müsait değil,çok iyi bir araştırmacıyım,çokta kitap okuyan,peşi internet,yetmedimi alt kat internet,yani deepwep

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Fazla kurcalama ben çok detaylı yazdım bu konuları yazdıklarım silindi,ileride zaten silenlerde utanacak şimdi pek uyanmamışlar,çünkü ortam müsait değil,çok iyi bir araştırmacıyım,çokta kitap okuyan,peşi internet,yetmedimi alt kat internet,yani deepwep
    dini eleştirmiyoruz aleyhte bir şey yazmıyoruz, sadece bilgi veriyoruz refaba, sarıklılardan öğrenemezler bu bilgileri..

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben sıradan vatandaşım,bana ceza yazmış trafik ev sahibinin şikayeti yüzünden,farkettimki şubeden yazılmış ceza,yani ev sahibi fotoğraf çekmiş trafik şube değerlendirmiş,garip bir ülke olduk çıktık 21 sene içinde

Şubeden başkasının çektiği fotoğrafla ceza işi yaş, araç içi kamera kayıtlarının bile delil kabul edilmesi şüpheli...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dini eleştirmiyoruz aleyhte bir şey yazmıyoruz, sadece bilgi veriyoruz refaba, sarıklılardan öğrenemezler bu bilgileri..
    Dövizle ilgili forumda aleyhte bilgi yazmıyoruz deyip Son Peygamberin hiç yaşamamış olma ihtimalinden bahsetmeniz kadar anlamsız bir konu olamaz. Bana göre Onun yaşamamış olma ihtimali benim forumdaki bu yazımı öldükten sonra yazma ihtimalimle aynıdır.

8. Bizim çocukluğumuzdaki gerçek solcular böyleydi.

52 yıllık isyan: 6. Filo Defol!

https://haber.sol.org.tr/haber/52-yi...ilo-defol-9847

Sayfa 431/1001 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •