Kýzýlay'da bomba patlamýþ..
Kýzýlay'da bomba patlamýþ..
Ankara Kýzýlay'da, Meclis'e yakýn bölgede bir patlama sesi duyuldu. Patlamanýn ardýndan ise 4 el silah sesi duyulduðu belirtildi. Patlamanýn nedeni ve kaynaðý araþtýrýlýyor. Öte yandan bölgeye ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giriþ çýkýþlar da tamamen yasaklandý.
TGRT: ÝÇÝÞLERÝ BAKANLIÐI'NA EL BOMBALI SALDIRI GÝRÝÞÝMÝ
TGRT muhabirinin iddiasýna göre, Ýçiþleri Bakanlýðý'na el bombalý saldýrý düzenlenmek istendi. Konuya iliþkin henüz resmi bir açýklama gelmedi.
CNN TÜRK: ROKET SALDIRISI GÝRÝÞÝMÝ
CNN Türk muhabiri ise canlý yayýnda "Roket deniliyor ama henüz net deðil. Boþ bir araba olduðu söyleniyor. Ayrýca 1 kiþinin yaralý olduðu söyleniyor ancak teyide muhtaç" ifadelerini kullandý.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...uyuldu-2125188
CNNTürk, patlama sonrasý Ýç Ýþleri Bakanlýðýnda operasyon düzenledi diyor??
+Bakanlýðýn önünde hafif ticari aracýn içinde patlama meydana gelmiþ??
+Görgü tanýklarý; önce 4 el ateþ açýlmýþ, sonra patlama olmuþ..
Bakan birazdan açýklama yapacakmýþ.
+AHabere göre farklý, þüpheli araç varmýþ, kontrollü patlatma yapýlmýþ, gri renkli Kango galiba...
2 terörist canlý bomba eylemi yapmýþ....açýklama yapýldý...
Biri kendini patlatmýþ, diðerini de öldürmüþler.
+Emniyet Genel Müdürlüðü giriþinde olmuþ..
2 polisimiz hafif yaralý...
+Bir kontrollü patlatma yapýlacak, koli kutular çýktý araçtan...
Ýçiþleri Bakaný Yerlikaya: "Emniyet Genel Müdürlüðü kapýsý önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalý saldýrý eyleminde bulunmuþ, teröristlerden biri kendini patlatmýþtýr."
Ýçiþleri Bakaný Yerlikaya: "(Emniyet önündeki saldýrý) Açýlan ateþ sýrasýnda 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmýþtýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, Emniyet Genel Müdürlüðüne yönelik terör saldýrýsý nedeniyle soruþturma baþlattý, konuyla ilgili eriþim engeli, yayýn yasaðý kararý verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yayýn yasaðý gelmiþ...sildim..
Yer Ýmleri