Sayfa 262/440 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Gold Rush

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Genellemeyin isterseniz bahsettiğiniz kalıpların dışında olanlara ayıp olmasın ..

Merhaba

Kalıpların dışında olanlar alınmasın diyeceğim ama şu var..

İnsan ne yaptigini bilmeli.. Hata yapabilir elbette.. Ama hatasının sonucu karşı tarafta bir etki yaratıyor.. Bu hic bahse konu olmuyor.. Sadece hatayi isleyen kisinin pişmanlığı ve akabinde affedilmemesinden kaynakli magduriyetinden bahsediliyor.. Ve hata yapan hiçbir sorumluluk almadan sıyrılıyor.. Affedemeyen kisi zalim gibi gorunebilir.. Adil bakın olaya.. Yapılan herseyin bir bedeli vardır.. O bedel ödenmeli..

Hersey ancak oyle düzelir.. Yani insan en kötü hata yaptım ama bedelini ödeyerek arındım.. Diyebilmeli.. Bu belki eski sevgiliyi geri getirmez ama kendinize saygınızı kazanirsiniz.. Kendinizi daha bir seversinz.. Sevdiğiniz de artık kalp kırmazsınız.. Değer bilirsiniz..

Bunlar güzel şeylerdir..

Düşüncelerim bu.. Siz farklı düşünebilirsiniz elbette..

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Gunaydin..

Çok güzel bir yağmur var İstanbul da.. Kimisi kasvetli diyor.. Eşsiz bir guzellik bence.. Gunesli günler gibi

Evden çıkamadık tabi nete sardik
    Yağsın, yağsın barajlar dolsun, birbirinizi yersiniz değilse vallahi su deyu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Merhaba

Kalıpların dışında olanlar alınmasın diyeceğim ama şu var..

İnsan ne yaptigini bilmeli.. Hata yapabilir elbette.. Ama hatasının sonucu karşı tarafta bir etki yaratıyor.. Bu hic bahse konu olmuyor.. Sadece hatayi isleyen kisinin pişmanlığı ve akabinde affedilmemesinden kaynakli magduriyetinden bahsediliyor.. Ve hata yapan hiçbir sorumluluk almadan sıyrılıyor.. Affedemeyen kisi zalim gibi gorunebilir.. Adil bakın olaya.. Yapılan herseyin bir bedeli vardır.. O bedel ödenmeli..

Hersey ancak oyle düzelir.. Yani insan en kötü hata yaptım ama bedelini ödeyerek arındım.. Diyebilmeli.. Bu belki eski sevgiliyi geri getirmez ama kendinize saygınızı kazanirsiniz.. Kendinizi daha bir seversinz.. Sevdiğiniz de artık kalp kırmazsınız.. Değer bilirsiniz..

Bunlar güzel şeylerdir..

Düşüncelerim bu.. Siz farklı düşünebilirsiniz elbette..

Şimdi paylaştığınız görsel de işin o noktaya nasıl geldiğine dair veri olsaydı ve terkeden muhteremin hatalı olduğunu anlayabilseydik eğer o zaman söylediklerinizin altına imzamı atardım .. yalnız o kısa görsele bakıp değerlendirme yapmışsınız izlenimin oluştu bende ..dolayısıyla

''her türlü hal ve şartta '' gibi durum ortaya çıkar ki itirazım onaydı.

yoksa öylemi ?

Selam tekrar

Bence öyle..

İşin o noktaya getiren sureci bilemeyiz tabi ki.. Ama söz ağızdan çıkınca karşı tarafında beyninde düşünceler oluşuyor.. "Demek ki beni yeterince sevmiyor" bunlardan biri olabilir.. Anlık hersey.. Zincirleme bir reaksiyon başlatıyorsunuz.. O yüzden insan ne yaptigini bilmeli dedim..

Eğer bunu düşünemeyip böyle bir adım atmış ise bir sureci var herseyin..Oldu bitti ile olmuyor.. Karsinizdakine de bir travma yasatiyorsunuz çünkü.. Yukarıda yazdım.. Bedel ödemeden affedilmek kolayciliktir.. Bu iyilik değil kötülüktür bence

Diğer seçenek ayrılır ve yoluna gidersin.. Saygı duyulabilir sadece.. Tabi medenice..

Alınacak gucenecek bir durum yok ya.. Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğuyorsunuz. Teşekkür bile edilmeli

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Yağsın, yağsın barajlar dolsun, birbirinizi yersiniz değilse vallahi su deyu.
    Dolsun ama İstanbula yetmez..

Amaan sonunda hepimiz ölücez zaten

Sevgiler hepinize

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    polemik olsun diye değil ..yazmadan da duramadım son birşey söyleyip konuyu kapatayım..öncelikle farklı şeylerden bahsediyoruz .. belliki hatunun evinde yaşıyor blöf mü yaptığı teğitmi almak istiyor yoruma açık orası muğlak ,, bir karara vardıysan arkasında durur devamını getirir pılıyı pırtıyı toplar karşı tarafa laf söyletmeden çeker gidersin ,sorgulamazsın ,çirkefleşmezsin .

elbette sonuçlarına katlanırsın .kendine saygısı olan onurlu birinin yapması gerekende budur.görseldeki beyefendinin tarzını onaylamıyorum zaten o sebepten hemcinslerin hepsini aynı torbaya koymanız doğru değil babında rahatsızlığımı belirtmiştim..iyi akşamlar

Bu hemcinsler ile alakali degil ki.. Terkeden herkes ile ilgili.. Kadin veya erkek.. Ayrılık kararı alırsan uygularsin.. Karsi taraf kabul edince suçlamaya gecmezsin..

Genelleme yapıyorum.. Çünkü..
    İlişkilerde kimse kimseyi mutlu etmek zorunda değil.. Öyle bir yükümlülük yok.. Benim mutsuzluğumun sebebi beraber olduğum kişide olamaz.. Bendedir.. Ben mutlu olmasını beceremiyorumdur.. Gerilmeye gerek yok.. Hele hele karşı tarafı suçlamaya hiç gerek yok..

Birisi sevgilisinin varlığından mutlu olmuyorsa hicbirsey mutlu edemez..

Mutlu değilsende ayrılırsın karşı tarafı suçlamazsin.. Ya da mutlu olmak için çaba harcarsin
    .

Aylar yıllar sonra geri dönüp pişmanım dersen de öyle kolay olmuyor o işler..

O videoda çok basit birsey var.. Neden kalbin kırılmış gibi yapıyorsun diyor.. ??

İnsan önce kendisi ile yuzlesmeli.. Başkası sebep olamaz hicbirseye..

Bende konuyu kapatıyorum..

İyi geceler

Sayfa 262/440 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •