Arama sonucu : 3515 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Gold Rush

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Genellemeyin isterseniz bahsettiğiniz kalıpların dışında olanlara ayıp olmasın ..

Merhaba

Kalıpların dışında olanlar alınmasın diyeceğim ama şu var..

İnsan ne yaptigini bilmeli.. Hata yapabilir elbette.. Ama hatasının sonucu karşı tarafta bir etki yaratıyor.. Bu hic bahse konu olmuyor.. Sadece hatayi isleyen kisinin pişmanlığı ve akabinde affedilmemesinden kaynakli magduriyetinden bahsediliyor.. Ve hata yapan hiçbir sorumluluk almadan sıyrılıyor.. Affedemeyen kisi zalim gibi gorunebilir.. Adil bakın olaya.. Yapılan herseyin bir bedeli vardır.. O bedel ödenmeli..

Hersey ancak oyle düzelir.. Yani insan en kötü hata yaptım ama bedelini ödeyerek arındım.. Diyebilmeli.. Bu belki eski sevgiliyi geri getirmez ama kendinize saygınızı kazanirsiniz.. Kendinizi daha bir seversinz.. Sevdiğiniz de artık kalp kırmazsınız.. Değer bilirsiniz..

Bunlar güzel şeylerdir..

Düşüncelerim bu.. Siz farklı düşünebilirsiniz elbette..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Merhaba

Kalıpların dışında olanlar alınmasın diyeceğim ama şu var..

İnsan ne yaptigini bilmeli.. Hata yapabilir elbette.. Ama hatasının sonucu karşı tarafta bir etki yaratıyor.. Bu hic bahse konu olmuyor.. Sadece hatayi isleyen kisinin pişmanlığı ve akabinde affedilmemesinden kaynakli magduriyetinden bahsediliyor.. Ve hata yapan hiçbir sorumluluk almadan sıyrılıyor.. Affedemeyen kisi zalim gibi gorunebilir.. Adil bakın olaya.. Yapılan herseyin bir bedeli vardır.. O bedel ödenmeli..

Hersey ancak oyle düzelir.. Yani insan en kötü hata yaptım ama bedelini ödeyerek arındım.. Diyebilmeli.. Bu belki eski sevgiliyi geri getirmez ama kendinize saygınızı kazanirsiniz.. Kendinizi daha bir seversinz.. Sevdiğiniz de artık kalp kırmazsınız.. Değer bilirsiniz..

Bunlar güzel şeylerdir..

Düşüncelerim bu.. Siz farklı düşünebilirsiniz elbette..

Şimdi paylaştığınız görsel de işin o noktaya nasıl geldiğine dair veri olsaydı ve terkeden muhteremin hatalı olduğunu anlayabilseydik eğer o zaman söylediklerinizin altına imzamı atardım .. yalnız o kısa görsele bakıp değerlendirme yapmışsınız izlenimin oluştu bende ..dolayısıyla

''her türlü hal ve şartta '' gibi durum ortaya çıkar ki itirazım onaydı.

yoksa öylemi ?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •