Sayfa 244/404 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 3232 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1. Tqvqnimiz hayırlı olsun. Ins kendi haberimizde de tavan olacagimiz gunleride en kısa zamanda görürüz

2. BFREN fitili ateşledi bedelsizlerde ..
    2024 mart ayına kadar bizim de açıklayacağımızı düşünüyorum, bfren e göre bedelsiz potansiyelimiz 9 kat fazla..
    Sabırla sıranın bize gelmesini beklemeye devam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,709
    16.10.2020 Kartn Bedelsiz haberi sonrasi Konya Cimento islem hacim ve getirisi
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    16.10.2020 Kartn Bedelsiz haberi sonrasi Konya Cimento islem hacim ve getirisi
    Karton bedelsizi pandemi sonrasi bir sıkışma sonrasında geldi. Oranda yüksek olduğundan etkisi daha fazla olmuştu. Bu sefer nasıl olur bilemedim. 5 tavan zor gibi, zaten olursa bunada bizim bilmediğimiz haber gelmiştir demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Karton bedelsizi pandemi sonrasi bir sıkışma sonrasında geldi. Oranda yüksek olduğundan etkisi daha fazla olmuştu. Bu sefer nasıl olur bilemedim. 5 tavan zor gibi, zaten olursa bunada bizim bilmediğimiz haber gelmiştir demektir.
    Ben tam tersi düşünüyorum sn.kepetto.. Yılların beklentisi,dolaşımda ki lotların azlığı,oranların yüksek olması bedelsiz ateşini körükler..Yarın birgün Egeen açıklasa yine etkisi olur, en son da kapanışı biz yapsak süper olur vs vs

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...86&page=524sdc

** buyurun fiyat grafiğini açın...buradan itibaren okumaya başlayın....

--okumaya cesaret edemezsiniz...
    Sayın FT gelmeyeydin iyiydi be 5 dakikalık zevkimizin de içine etmek için elinden geleni yapıyorsun....12 yıl bekleyen 12 ay daha bekler boşuna enerjini tüketme ........

7.  Alıntı Originally Posted by 0634 Yazıyı Oku
    Sayın FT gelmeyeydin iyiydi be 5 dakikalık zevkimizin de içine etmek için elinden geleni yapıyorsun....12 yıl bekleyen 12 ay daha bekler boşuna enerjini tüketme ........
    Artık eski etkisi yok hocam, yeni parametreleri okuyamiyor, çağın gerisinde kaldı. İlk çeyrek zararından beri bokluyor. O bokladikca biz gidiyoruz.kendisini gülerek takip etmeye devam ediyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Ben tam tersi düşünüyorum sn.kepetto.. Yılların beklentisi,dolaşımda ki lotların azlığı,oranların yüksek olması bedelsiz ateşini körükler..Yarın birgün Egeen açıklasa yine etkisi olur, en son da kapanışı biz yapsak süper olur vs vs
    Yanilmayi senden daha fazla isterim. Artık bi şey etmediği kulağımızın arkası kaldığı için senin kadar cesur olamıyorum

Sayfa 244/404 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •