Sayfa 450/1001 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Benim eylül tüfe tahminim : 7,4%
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Benim eylül tüfe tahminim : 7,4%
    Ben 4.80 diyorum. Bu yarışmanın bitiminde birinciye taş baskı 5 lt ikinciye Naturel soğuk sıkım 5 lt üçüncüyede 5 lt riviera zeytin yağı hediye galiba. Yönetim açıklama yaparsa memnun oluruz.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Borsa İstanbul’da sayıları 8 milyona dayanan yatırımcıları uyardı. Gönül, sosyal medya dolandırıcılığının çağın en önemli problemi olduğuna dikkat çekerek “Yatırımcılar, sosyal medya mecralarında oluşturulan üyelik bazlı gruplar ve sohbet odalarına karşı dikkatli olmalı ve buralardan uzak durmalıdır. Tüyo ve duyum adı altında menfaat elde etmek isteyenlere itibar etmemelidir.” dedi.

Dikkatli olun yoksa kendinizi zencilerin olduğu odada bulursunuz demiş özetle.

Benim eylül tüfe tahminim : 5.69 %

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    biz hiç bir zaman alamadık.paramızla yaptırdık.
    Düşünsenize vergilerinizle gerçekten iyi hekimlerin çalıştığı çok iyi hastaneler yapıyorsunuz.ancak doktora işiniz düştüğünde 4-5 asgari maaşı çat diye ödeyip özelde işlemlerinizi yaptırıyorsunuz.

Dis icin sakin devlet hastanesine gitmeyin.bakmiyirlar.zaman kaybedersiniz.oyle bir yer yok.

7.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Almanlar Suriyeliler ve diğerleri yüzünden diş tedavisi için randevu alamıyorlarmış....
    https://www.haberler.com/politika/al...=amp_more#news
    Bu almanlara müstehak

AKP’ye oy vermekten oluyor bunlar.

//

Şaka bir yana

Miami’den buraya diş çekim/ tedavi/ bakım için gelen biliyorum.

Business class ile gelip gidiyor.

Orada yaptırmıyor dişleri.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben 4.80 diyorum. Bu yarışmanın bitiminde birinciye taş baskı 5 lt ikinciye Naturel soğuk sıkım 5 lt üçüncüyede 5 lt riviera zeytin yağı hediye galiba. Yönetim açıklama yaparsa memnun oluruz.
    Taş baskı var diye yazıyorum eylül ayı 3,95 diyorum neden mi soğan düştü, ayakkabı düştü, don lastiği düştü, mazot arttı benzin arttı bence budur 3, 95 e bağlarlar abiler..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 450/1001 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •