Sayfa 303/342 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Merhaba. Gözlemlediğim bir durumu aktarayım, yaklaşık 5 6 aylık bir periyotta enerji hisselerini gözlemliyorum. Ya birlikte yeşil ya birlikte kırmızı olan hisseler ilk kez birbirinden bu kadar ayrıştılar ve birlikte hareket etmedikler. Bu bahsettiğim durum yaklaşık 20 ila 25 arası enerji sektöründe faaliyet gösteren firma hissesi için geçerli.

2.  Alıntı Originally Posted by NeverGiveUp Yazıyı Oku
    Yok Emre hocam söylendiğime bakma sen, ben de bilançoyu bekliyorum. Görmeden satmam ama söylediğimde de haklılık payı olduğu yadsınamaz. Gerçekten de bugün yarın diye diye epey zamandır atağa kalkmasını bekliyoruz.
    Takılıyorum sadece
    Eleştirilecek yerler tabi ki var.

Güzel gelişmeleri burada nasıl paylaşıyor ve konuşuyorsak , sorunları tabiki de konuşacağız...
    Bilançoyu ben iyi bekliyorum...FK sı da düşecek ve daha cazip olacak bence.
    Bakalım az kaldı.
    Slmlar

3.  Alıntı Originally Posted by NeverGiveUp Yazıyı Oku
    Merhaba. Gözlemlediğim bir durumu aktarayım, yaklaşık 5 6 aylık bir periyotta enerji hisselerini gözlemliyorum. Ya birlikte yeşil ya birlikte kırmızı olan hisseler ilk kez birbirinden bu kadar ayrıştılar ve birlikte hareket etmedikler. Bu bahsettiğim durum yaklaşık 20 ila 25 arası enerji sektöründe faaliyet gösteren firma hissesi için geçerli.
    Bu doğru bir tespit. Bence bilançoda yaklaştıkça ayrışmalar daha da artacak.
    Mesela Cuma günkü hareketimiz ve bugün ki duruşumuz bence iyiydi

4. Şirketimiz ile müşterimiz Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, GES projesi yapımı amacıyla geliştirdiğimiz Kars İlinde yer alan bir arazi üzerine 32.000 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda arazi bedeli dahil olmak üzere KDV Hariç 30.939.077,75 USD (OtuzmilyondokuzyüzotuzdokuzbinyetmişyediAmerikanDo larıYetmişbeşcent) (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 833.189.363,80 TL'dir.)tutarında güneş enerjisi santrali kurulumu sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme bedelinin 3.093.907,77 USD (ÜçmilyondoksanüçbindokuzyüzyediAmerikanDolarıyetm işyedicent) tutarındaki kısmının avans ödemesi gerçekleştirilmiştir. Mutabakat gereğince, Sözleşme bedelinin 7.734.769,44 USD (YedimilyonyediyüzotuzdörtbinyediyüzaltmışdokuzAme rikanDolarıkırkdörtcent) tutarındaki kısmının ödemesi de 15 gün içerisinde gerçekleşecektir. Söz konusu projenin, 2024 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.

Taraflar arasında imzalanan Sözleşmeye ilişkin olarak, "bağlantı anlaşmasına çağrı mektubu" başvurusu olumlu sonuçlanıncaya kadar, Şirketimizin ve yatırımcılarımızın meşru çıkarlarının korunması amacıyla, SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ıncı maddesi kapsamında Şirketimiz yönetim kurulunun aldığı karar ile içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesine karar verilmiştir. Akabinde "bağlantı anlaşmasına çağrı mektubu" başvurusunun olumlu sonuçlanması ve erteleme sebeplerinin ortadan kalkması üzerine ilgili mevzuat hükümleri kapsamında işbu açıklama yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

5. Burada 2 önemli şey dikkatimi çekti.
    1. si 2024 son çeyrek teslim edilecek. Demek ki elde ciddi manada işimiz var .
    2. si Ges ile beraber arazi de satılmış. Patron zaten önceden araziyi de istenirse veririz demişti. Demek gerçekten de elde arazi portföyleri var...

Sanırım bist50 ye giriş günümüz beklenmiş kap için
    Umarım artık bu tarz hakettiğimiz kaplar artar ve yatırımcıların gözünde de popüler bir hisse olur..
    Tabi bunun için fiyatlama da lazım....

6. Anlaşma yapılan firma İsmail abinin. Kendisi anasının gözüdür. Bu da ciddi prestij demek.

Bana bir araba dolusu laf ettirmeden önce şu kap ı atsalardı iyiydi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Anlaşma yapılan firma İsmail abinin. Kendisi anasının gözüdür. Bu da ciddi prestij demek.

Bana bir araba laf ettirmeden önce şu kap ı atsalardı iyiydi.
    Odun yemeden anlamıyor Tarık abi
    Kapları arşiv yaptı, istediği zaman oradan çıkaracak meydana heralde...
    Tarman ile iş yapması önemli. O da büyük işadamı ve büyük borsa yatırımcısıdır

8. Yarin önemli.Baklalim bu güzel haberi nasıl kullanacaklar..

Eger gap li açıp önüne gelene vererek baskı yaparlarsa niyetleri bozuk derim..

Dolar bazlı grafiginde pek hoş görünmeyen bir obo formasyon görüntüsü var?
    Bu formasyon görüntüsünden kurtulması için 14.11$ seviyesi geçilmeli.. (Bugünkü kurla yaklaşık 387)

Aksi halde formasyonun boyun çizgisi 11.54$

Bu haberle ben pozitif bakıyorum ama yamyam bunlar belli olmaz sağı solu..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

Sayfa 303/342 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •