Şimdi haftaya yabancı takası aşağı düşer mi![]()
Şimdi haftaya yabancı takası aşağı düşer mi![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Bir yandan piyasamızın büyümesi için çalışırken diğer taraftan finansal hizmetlerimizi ve ürünlerimizi artırmaya devam ediyoruz." dedi.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Tüpraş bildiğim kadarı ile temiz enerji yatırımlarına ağırlık veriyor.
Star ve petkimi bilmiyorum..
Ereğli de GES yatırımına başladı,fakat bugün Cemtaş'ın %50 enerji ihtiyacı için GES yatırımı 31 milyon usd+KDV,bu temiz enerjiye ulaşımın maliyeti diğer şirketler için çok daha yüksek olacaktır.
İşin uzmanı değilim,sadece dikkat çekmek, sizin/sizlerin de katılımınız ile isitişare etmek amacındayım,teşekkürler,iyi akşamlar.
YTD
Bende istişare amacıyla yazdım, Tüpraş içindeki Entek artık anlamlı bir hale gelirken şirket zaten dönüşüm planını da açıkladı.
Ama kaçtığımız kısım gibi gördüğümüz fosil yakıt kısmı tersten bakınca aslında hiç olmadığı kadar karlı bir dönem geçirebilir.
Ben de o kısıma dikkat çekmek istedim, teşekkürler.
Gümüşte şanslıyım....biznilleh dediğin noktadan veririm....sorun şu borsada geçen hafta hisselerde açığa satış gelecek deniyor....yabancılar olmazsa olmazlarından ve en önemli isteklerinden biri....zaten bu yapılırsa yabancılar öncelikle hisselerde açığa satış yaparlar....
yabancı hisse almazdan önce açığa satışlar ile para kazanmak isteyecektir....bizde eş zamanlı pozu alırız viop da ....
Yer İmleri