Sayfa 29/1012 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Viop LV

1. Şimdi haftaya yabancı takası aşağı düşer mi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Bir yandan piyasamızın büyümesi için çalışırken diğer taraftan finansal hizmetlerimizi ve ürünlerimizi artırmaya devam ediyoruz." dedi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bu noktada karşıt görüş olarak şöyle bakılmalı abi.
    Yeni rafineri yatırımları yapılmayacaksa o zaman Tüpraş gibi rafinerileri çok daha iyi kazanabilir.
    Bununla alakalı bir makale okumuştum, önemli olan marjlar ve eğer yeni yatırımlar olmayacaksa marjlar süper seyredebilir önümüzdeki yıllarda. Keza bir çok kurum, daha önce de Tüpraşla alakalı long olduğumu yazarken belirtmiştim, dizel long olmuştu.
    Bir aracı kurum araştırmacısıda benzer şeyler söylüyordu bugünlerde.
    Bazen olumsuzluklar aslında fırsatlar barındırabilir.
    İyi akşamlar.
    Tüpraş bildiğim kadarı ile temiz enerji yatırımlarına ağırlık veriyor.
    Star ve petkimi bilmiyorum..
    Ereğli de GES yatırımına başladı,fakat bugün Cemtaş'ın %50 enerji ihtiyacı için GES yatırımı 31 milyon usd+KDV,bu temiz enerjiye ulaşımın maliyeti diğer şirketler için çok daha yüksek olacaktır.
    İşin uzmanı değilim,sadece dikkat çekmek, sizin/sizlerin de katılımınız ile isitişare etmek amacındayım,teşekkürler,iyi akşamlar.

YTD

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    evet ..................................çin piyasası bir hafta kapalı.....gümüşte sert düşüş bekliyordum ....ama gümüşte çok abartılar.....ilginçtir tepki hala gelmedi....çinliler kükremesi lazım....
    full girmediysen sıkıntı yok

şimdilik tepki emaresi gözükmüyor ama

bende 21 gayme iyi destek... ordan bi teper

tepki ise 21,75 e kavuşamaz... 21,4--21,50 arası biter, 21,60 senin için bal kaymak olur, lönkten kaçacağın maksimum nokta

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Tüpraş bildiğim kadarı ile temiz enerji yatırımlarına ağırlık veriyor.
    Star ve petkimi bilmiyorum..
    Ereğli de GES yatırımına başladı,fakat bu gün Cemtaş'ın %50 enerji ihtiyacı için GES yatırımı 31 milyon usd+KDV,bu temiz enerjiye ulaşım diğer şirketler için çok daha yüksek olacaktır.
    İşin uzmanı değilim,sadece dikkat çekmek, sizin/sizlerin de katılımınız ile isitişare etmek amacındayım,teşekkürler,iyi akşamlar.

YTD
    Bende istişare amacıyla yazdım, Tüpraş içindeki Entek artık anlamlı bir hale gelirken şirket zaten dönüşüm planını da açıkladı.
    Ama kaçtığımız kısım gibi gördüğümüz fosil yakıt kısmı tersten bakınca aslında hiç olmadığı kadar karlı bir dönem geçirebilir.
    Ben de o kısıma dikkat çekmek istedim, teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bende istişare amacıyla yazdım, Tüpraş içindeki Entek artık anlamlı bir hale gelirken şirket zaten dönüşüm planını da açıkladı.
    Ama kaçtığımız kısım gibi gördüğümüz fosil yakıt kısmı tersten bakınca aslında hiç olmadığı kadar karlı bir dönem geçirebilir.
    Ben de o kısıma dikkat çekmek istedim, teşekkürler.
    sn.Zinedrimed,sizin ve benim Borsaya bakışımız ve yatırımlarımız benzer şekilde ,size katılıyorum,teşekkürler.(farkımız-siz benden daha cesursunuz)

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    full girmediysen sıkıntı yok

şimdilik tepki emaresi gözükmüyor ama

bende 21 gayme iyi destek... ordan bi teper

tepki ise 21,75 e kavuşamaz... 21,4--21,50 arası biter, 21,60 senin için bal kaymak olur, lönkten kaçacağın maksimum nokta
    Gümüşte şanslıyım....biznilleh dediğin noktadan veririm....sorun şu borsada geçen hafta hisselerde açığa satış gelecek deniyor....yabancılar olmazsa olmazlarından ve en önemli isteklerinden biri....zaten bu yapılırsa yabancılar öncelikle hisselerde açığa satış yaparlar....

yabancı hisse almazdan önce açığa satışlar ile para kazanmak isteyecektir....bizde eş zamanlı pozu alırız viop da ....

Sayfa 29/1012 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •