Þimdi haftaya yabancý takasý aþaðý düþer mi![]()
Þimdi haftaya yabancý takasý aþaðý düþer mi![]()
Borsa Ýstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Bir yandan piyasamýzýn büyümesi için çalýþýrken diðer taraftan finansal hizmetlerimizi ve ürünlerimizi artýrmaya devam ediyoruz." dedi.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Tüpraþ bildiðim kadarý ile temiz enerji yatýrýmlarýna aðýrlýk veriyor.
Star ve petkimi bilmiyorum..
Ereðli de GES yatýrýmýna baþladý,fakat bugün Cemtaþ'ýn %50 enerji ihtiyacý için GES yatýrýmý 31 milyon usd+KDV,bu temiz enerjiye ulaþýmýn maliyeti diðer þirketler için çok daha yüksek olacaktýr.
Ýþin uzmaný deðilim,sadece dikkat çekmek, sizin/sizlerin de katýlýmýnýz ile isitiþare etmek amacýndayým,teþekkürler,iyi akþamlar.
YTD
Bende istiþare amacýyla yazdým, Tüpraþ içindeki Entek artýk anlamlý bir hale gelirken þirket zaten dönüþüm planýný da açýkladý.
Ama kaçtýðýmýz kýsým gibi gördüðümüz fosil yakýt kýsmý tersten bakýnca aslýnda hiç olmadýðý kadar karlý bir dönem geçirebilir.
Ben de o kýsýma dikkat çekmek istedim, teþekkürler.
Gümüþte þanslýyým....biznilleh dediðin noktadan veririm....sorun þu borsada geçen hafta hisselerde açýða satýþ gelecek deniyor....yabancýlar olmazsa olmazlarýndan ve en önemli isteklerinden biri....zaten bu yapýlýrsa yabancýlar öncelikle hisselerde açýða satýþ yaparlar....
yabancý hisse almazdan önce açýða satýþlar ile para kazanmak isteyecektir....bizde eþ zamanlý pozu alýrýz viop da ....
Yer Ýmleri