Sayfa 39/1012 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop LV

1. Yukarıdaki listeden Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın paralarını açık bir şekilde ABD Dolarına bağladığı anlaşılıyor. Brezilya ve Meksika paraları değerlenmiş gözüküyor.

İsviçre Frangı bence riskli bir para birimi, ABD oraya silah satmıştı, norrmalde ABD'ye doğrudan gelmeye çekinen para İsviçre üzerinden ABD'ye gidiyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Dünya'da bir finansal deprem olacak ise ABD dolarında olur, çok sağlam gözüküyor ve çok fazla yatırım çekiyor, bence artık o kadar da güvenilir olmayabilir. 15-20 yıl sonra ABD doları yerine başka şey geçer akçe olabilir.

Apple telefonunda ısınma sorunu çıkmış, patch yayınlayacaklarmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Gecce ve müzik sona erdi.
    Herkese iyi gecceler.02:00

https://www.youtube.com/watch?v=NlwIDxCjL-8

Kartları meditasyon olsun diye dağıtıyor
    Ve oynadığı kişiler ondan asla şüphe etmiyor
    Kazandığı para için oynamıyor
    Saygınlık için oynamıyor.......

Cevabı bulmak için kartları dağıtıyor
    Şansın kutsal geometrisi
    Olası bir sonucun gizli yasası
    Sayılar bir dansa öncülük ediyor
    ..................................

Ve eğer sana seni sevdiğimi söyleseydim
    Bir şeylerin yanlış gittiğini düşünebilirdin
    Ben çok yüzlü bir adam değilim
    Takındığım tek maske vardır

Ama konuşanlar hiçbir şey bilmiyor
    Ve bunu zor yoldan öğreniyor
    Tıpkı şanslarını birçok yerde lanetleyen
    Ve kaybetmekten korkanlar gibi

https://genius.com/Genius-turkce-cev...-ceviri-lyrics
    kötü çeviri.. şarkının adı -shape of my heart.. heart lafına gelen kadar- kartları dağıtan valdız, sinekler askerin kılıcı, maçalar askerin cephanesi, karolar para diyor kupa lafına gelince -kupamın şekli bu değil diyor

tabii, orda geçen heart kupa değil, kalp anlamında, kalbimden geçen bu değil diyor.. sonra manitaya seni seviyorum diyemedim çünkü yalnış anlardın diyor, o konuşup duranlar hiç bi haltı bilmiyor, hepsnin amq diye lafı bağlıyor.. bu bilgisayar/internet öncesi döneme ait bi şarkı, o yıllarda kart oyunları popülerdi, hayatı da bir briç yada poker oyununa simüle etmeye çalışan bi paradigma vardı bu şarkıdaki gibi

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    kötü çeviri.. şarkının adı -shape of my heart.. heart lafına gelen kadar- kartları dağıtan valdız, sinekler askerin kılıcı, maçalar askerin cephanesi, karolar para diyor kupa lafına gelince -kupamın şekli bu değil diyor

tabii, orda geçen heart kupa değil, kalp anlamında, kalbimden geçen bu değil diyor.. sonra manitaya seni seviyorum diyemedim çünkü yalnış anlardın diyor, o konuşup duranlar hiç bi haltı bilmiyor, hepsnin amq diye lafı bağlıyor.. bu bilgisayar/internet öncesi döneme ait bi şarkı, o yıllarda kart oyunları popülerdi, hayatı da bir briç yada poker oyununa simüle etmeye çalışan bi paradigma vardı bu şarkıdaki gibi
    Günaydın,dikkat ederseniz bende O kısımları ayırdım,köprüyü yaktım..evet hayatta iskambil oyunlarındaki gibi şansa ihtiyaç vardır,korkmadan yaşamalıyız,kaybetsek bile...
    Şarkı güzel.

5. Meta, Avrupa'da reklamsız Instagram veya Facebook için ayda 14 dolar ücret almayı düşünüyor - WSJ

Wall Street Journal'ın bildirdiğine göre, Meta Platforms, düzenleyicilere sunduğu bir teklifte,
    Avrupalı kullanıcılar için Instagram veya Facebook'da reklamsız abonelikler için aylık 14 dolar
    ücret almayı düşünüyor.

Meta'nın düzenleyicilere, reklamsız abonelik (SNA) planını önümüzdeki aylarda Avrupa'daki
    kullanıcılar için uygulamaya koymayı umduğunu söylediği belirtilen haberde, planın kullanıcılara
    Instagram ve Facebook'a kişiselleştirilmiş reklamlarla ücretsiz olarak erişmeye devam etme ya
    da hizmetlerin reklamsız sürümleri için ödeme yapma seçeneği sunacağı ifade edildi.

Habere göre Meta, düzenleyici kurumlara plan kapsamında kullanıcılardan bir Facebook
    veya Instagram hesabı için ayda yaklaşık 10 euro ve bağlantılı her ek hesap için yaklaşık 6 euro
    ücret alacağını söyledi.

WSJ'nin haberine göre, mobil cihazlarda fiyat ayda yaklaşık 13 euroya yükselecek çünkü Meta, Apple
    ve Google'ın uygulama mağazaları tarafından uygulama içi ödemelerden alınan komisyonları hesaba
    katacak.

6. Bizim halkımızın çoğunluğu, ucuz olmak kaydı ile WhatsApp vb.hariç Twitter(X)Instagram veya Facebooka para ödemez.(bence-ben ödemem)
    Bu ücretli uygulamalar sebebi ile her ülke kendi sosyal medyasını yaratır,aralarından iyi olan populer olur.
    Zaten Tik-Tok beleş.

Rusların VK ve ODN sine üye olun.. altta linkini bıraktım.

https://vk.com/

(ODN)Odnoklassniki
    https://ok.ru/

7. Gençler hariç (onlar netflix vs ortamlardan dolayı alışkın) , orta ve üstü hiç birine ödemez. Bedava alternatifine bakar

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bizim halkımızın çoğunluğu WhatsApp vb.hariç Twitter(X)Instagram veya Facebooka para ödemez.(bence-ben ödemem)

8.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Gençler hariç (onlar netflix vs ortamlardan dolayı alışkın) , orta ve üstü hiç birine ödemez. Bedava alternatifine bakar
    Evet,doğru olanda bu,gençlerin çoğunda para kısıtlı,parası olanlar üyeliğine devam ederler.

Sayfa 39/1012 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •