Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Bu ekonomi yönetiminin dertlere deva olacağına inanan varsa gece tek başına dışarı çıkmasın. Kandirirlar tenhaya götürüp zeytinyağına maruz bırakırlar.

Ok yaydan çıktı. Simaykil o maykil bu maykil değil tüm maykillar gelse de tutamaz o topu diyordu ya durum aynen öyle.

Ya her açıdan kendimize ulkece reset atıp 3-5 yıl topluca acı çekip daha adil bir düzen kurup bastan başlayacağız ya da Arjantin, Lübnan gibi hayatımıza devam edeceğiz. Görünen ikinci seçenek.

https://bluedollar.net/informal-rate/

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bu ekonomi yönetiminin dertlere deva olacağına inanan varsa gece tek başına dışarı çıkmasın. Kandirirlar tenhaya götürüp zeytinyağına maruz bırakırlar.

Ok yaydan çıktı. Simaykil o maykil bu maykil değil tüm maykillar gelse de tutamaz o topu diyordu ya durum aynen öyle.

Ya her açıdan kendimize ulkece reset atıp 3-5 yıl topluca acı çekip daha adil bir düzen kurup bastan başlayacağız ya da Arjantin, Lübnan gibi hayatımıza devam edeceğiz. Görünen ikinci seçenek.
    Arjantin 1920'li yılların sonlarında Dünyanın en zengin 7. ülkesiydi, Lübnan ise 1970'li yıllarda Ortadoğunun Parisiydi, biz ise gün göremeden ittir olup gidecez...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    USA ,n pimi çelikdi battı muhabeti olunca beni bir gülme tutuyor....2008 de ABD battı diyorlardı bir baktım Çin AB ABD den önce gümlemiş....ABD faizleri yükselince ilk önce pimi çekilen EM ler olacak...

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    USA ,n pimi çelikdi battı muhabeti olunca beni bir gülme tutuyor....2008 de ABD battı diyorlardı bir baktım Çin AB ABD den önce gümlemiş....ABD faizleri yükselince ilk önce pimi çekilen EM ler olacak...

Bunu batıran işi yapan kesinlikle Çin değil. Bizzat kendileri, yani Küreselciler. Jamie Dimon geçen sinyali verdi zaten. Sistemi çökertiyoruz hazır olun dedi üstü kapalı olarak.

Global CBDC ye geçiş için önemli bir aşama olacağını düşünüyorum.

Burada bahsedilen piyasa 133 Trilyon$ global bono piyasası. Türevler de var, etti 250 Trilyon$. En büyük oyuncular zaten FED, ECB, BOE, BOJ.

[/IMG]

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Emeklilere 5 bin TL 100. yıl ikramiyesi de yalan oldu galiba,..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Emeklilere 5 bin TL 100. yıl ikramiyesi de yalan oldu galiba,..
    3+1’de karar kılınmış.

Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •