Sayfa 66/1012 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hızlı ve acısız bir ölüm olsun dedim

Abi sizin yanınızda benim fikrim olsa ne olur olmasa ne olur. Ama madem teveccüh edip sordun söyle diyeyim. Portfoyde banka olacaksa neden başka bir banka olsun ki. Çok bankacı tanıyorum. Bu bankanın yöneticileri ve calisanlari diğerlerine göre (yakın ölçekteki) cok daha kalifiye. Sermaye yapısı, yaptıkları işler zaten ortada. Holdinglesme hikayesi başlı başına bir mevzu. Birleşme nasıl olacak, spk izin verecek mi, hangi şartlarda izin verecek gibi tereddütleri ikinci plana atarsak orta uzun vadede başka hiçbir bankaya bakmam.
    Estağfurullah o ne demek. Bizim de bellediğimiz 3-5 kağıt onlarda tur atıp duruyoruz.
    Amiralle ilgili gerçekten fikrim yok , hep Ykb ve Akbank da işlem yaptım. Ama eğer bir hikaye varsa alınır , hele ki zaman daralıyorsa.
    İyi akşamlar, selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hızlı ve acısız bir ölüm olsun dedim.

nası tatlı ama degil mi abi shorttan kazanilan puan ).. x5 long hazzı bence.. bol kazançlar olsun...

3. ISCTR'de en çok emeklilik fonları almış. Citi, Deutsche, HSBC de alıcılar arasında.

Yatırım fonları ile emeklilik fonları bazen farklı hareket ediyor.

Emeklilik fonlarını hem portföy şirketleri hem emeklilik şirketi hem de devlet denetliyor, tercihleri orta uzun vadede daha rasyonel olmalı.

Normal fonlarda froıntçu fon yöneticisi daha fazladır bence. Aracı kurumların sahipleri de borsada oynuyor.

Bankalar da bazen fonlarına vadeli hesap açtırıyor bazen ellerindeki tahvilleri veriyor, kazancı yontuyorlar diye tahmin ediyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bazı kişiler fonların içindeki hisseleri takip ediyormuş. fona giriş olunca fondaki sığ hisselerden ister istemez alış yapıyorlarmış ve o günlerde o hisseler yükseliyormuş.

Dışarıdan takip edip de para kazanan var ise içeridekilerin bu işten kazanca hayır demeleri çok zor.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bazı kişiler fonların içindeki hisseleri takip ediyormuş. fona giriş olunca fondaki sığ hisselerde ister istemez alış yapıyorlarmış ve o günlerde hisse yükseliyormuş.

Dışarıdan takip edip de para kazanan var ise içeridekilerin bu işten kazanca hayır demeleri çok zor.
    Onu biz takip edemeyiz.
    Fonların hisse portföyü ve değişimleri ayda bir yayınlanır...Anlık giriş çıkışları bilmek için fonun yetkilisinden bilgi almak lazım ancak.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onu biz takip edemeyiz.
    Fonların hisse portföyü ve değişimleri ayda bir yayınlanır...Anlık giriş çıkışları bilmek için fonun yetkilisinden bilgi almak lazım ancak.
    Çok anlamlı gelmedi bana da , ama frontçuluk kesin var.

7. Duvardan ses geldi.

Her insanın yapıp ettiği bence gözetleniyor ve kendine yontanlara uygun zamanda yaptırım uygulanıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok anlamlı gelmedi bana da , ama frontçuluk kesin var.
    Bilgiye ulaşanlar vardır..
    Bence burada asıl büyük para bist100 dışı şirket fonlarında dönüyor...
    Bist30 fonunu önden bilsen birşey olmaz ama bist100 dışı yan tahta fonlarını önden bilsen çok büyük avantajın olur...

Sayfa 66/1012 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •