sözde önlemlere rağmen Türkiye'nin dış ticareti zararları daha da büyüyor!!!
İhracat azaldı, ithalat attı: Dış ticaret açığı eylülde 4,9 milyar dolar
Eylül ayı dış ticaret rakamları açıklandı. Bakan Ömer Bolat, eylülde dış ticaret açığının 4,9 milyar dolar olduğunu, ihracatın da 22,7 milyar dolara yükseldiğini açıkladı.
https://www.gazeteduvar.com.tr/ihrac...-haber-1640773
şimdi bakan sadece ihracat rakamlarını açıklayıp
öğüne dursun ,
duvara tosladık be
......................
qnb mesaj atmış getir
hey vatandaş
getir artık şu yastık altındaki altınını
FATSİ diye bir şeyler var
super peşin ödemeli fazilerden faydalan
ne oldu patronunuz hani Türkiyeye 55 milyar dolar gönderecekti...
gözünüzü milletin kefen parasınına mı diktiniz ?
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Oğlum bize iki orta kayfe! Bi de tavlayı getir gelirkene...
Yancıların hesabını ayrı yazıyorlar artıkın...herkeş kendisininkisini tutsun garik didiler...
Bist-100
Sankim ED çiziyor...8800 ler...kaldırıp kaldırıp döşüyorlar sırayla...sanki...
Keşke bakkaldan geçerken, çekirdek de alaydık..neyseh..YTD
![]()
Yaw ülkecek altın gümüş platin alsaz, oynatamayız onları yerinden de...pazarlama demeyelim...Devrim adından pozitif ayrımcılık yapalım, saçlar da Highlander...
Hüstatlık krizleri nöbetleri diyelim...
Gelecek öngörülemez...müneccim tarağına yan basmak gerekir...
İhtimalat hesabı yapılabilir, yakinen takip edilip elimine edilebilir, zira, (zira mı zira da ne ki), benim yarim gelişinden bellidir, binanaleyh su testisinin otobanda mekkare yolunda değil de su yolunda kırılması, bir istatistik alameti ve gereğidir. Beğendim bu sözü, yaz olm ileride türev atasözü olaraktan kullanılabilir belkim.![]()
Achiles abi senin hastanım. Eğlence var bilgi var gözleme var. Birde ayran olsa... Teşekkürler
Abim pazarlamak derken yanlış anlaşılmışım eregli pazarlama gibi olmuş, yani ondan besleniyordu surekli
dedim adam maykıl bari dedim big longcu ama tırt çıktı insanları bu şekilde yonlendirmemek lazım tahminlerle
bide gold/tl teknik analiz yapıyordu ya ciddiye alınmaması gerektiğini ozmn anladım geç oldu ama herkes eğitim satıp kazançlı çıkıyor
Yer İmleri