Sayfa 85/466 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 673 - 680 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1. 2010-2023 arası ülkeler karşılaştırmasını anlamadı...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Japon turistleri Kapadokya'da düdüklemişler , artık gelmiyorlarmış ....

https://www.facebook.com/watch?v=281922408018917
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    2010-2023 arası ülkeler karşılaştırmasını anlamadı...
    Üstteki grafik üfürme diyorum.
    Alttakini bırak, alttaki ayrı bir şey, alttakinde Türkiye yok.
    Üstteki grafik üfürme.
    Anladın mı?
    Üstteki diyorum üstteki.
    Hani istanbul yazan.
    Hani şu uydurma olan üsttekini diyorum.
    Üstteki üstteki.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4. Ben olsam grafik çizgi renklerine takardım.

Ya da ; adam İstanbul'un neresindenmiş ? ona takardım.

2010 - 2023 arası %3500 arttı mı , artmadı mı ? alo

5. Hangisinin rengi daha güzel ?

6. Koyduğun iki grafik biribiriyle çelişiyor, sen daha bunu görmekten acizsin.
    Hey Allahım, bunlara laf anlatmaya çalışıyoruz.

(Ha ikisi de gerçek piyasayla çelişiyor, o da ayrı)
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.

7. Bu konut kötüleme operasyonları hep borsacı tayfanın işi.
    Parayı konuta verme borsaya gel.
    Gel ki seni güzelce soyalım.
    Enayi akını devam ediyor, patronlar zirve fiyatlardan deli gibi mal kitliyor halka.

Sanki bilmiyoruz derdinizi.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Evini günlük kiralayanlar dikkat! Yasa teklifinin ayrıntıları belli olmaya başladı.

- Evlerini günlük kiralamak isteyenler Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan "Turizm konutu" ruhsatı alacak ve bu ruhsatı dışarıdan görünecek şekilde konutun kapısına asacak.

- Günlük kiralık evlerde yangın merdiveni, yangın raporu belgesi, atık kontrol belgesi zorunlu tutulacak.

- Günlük kiralık evlerde; bir otel odasında bulunması zorunlu malzemelerin (Saç kurutma makinesi, nevresim, havlu) sağlanması istenecek.

- Komşuların hepsinden muvafakatname alınması gerekecek. Bir apartman sakinin bile itirazı halinde günlük kiralama yapılamayacak.

- Kiralama yapacak kişinin kimlik bilgileri alınacak Emniyet'le paylaşılacak.

- Bu kurallara uymayanlara daire başına 1 milyon lira ceza uygulaması planlanırken, eksik belge ve kiralamaya devam edilmesi durumunda evler mühürlenecek.
    Bu kural bu yıl başındada vardı. Ayvalıkta insankar o yüzden resmi olarak ev kiralamayı bıraktı.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 85/466 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •