Sayfa 182/331 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    60-70 faizde ülke çöker la.
    Babamı bile faize koyarım öyle bir şey olursa
    Selam arkadaşlar

Yaşı biraz büyük olanlar 90-2000 li yılları bilenler bilir o zaman ülke çöktü mü hayır

Bütün dünya ucuz para ya alıştı şimdi artık çürük yumurtalarla iyi yumurtaların ayrışma zamanı geldi.

3. Bilanço hareketine her geçen seans yaklaşıyoruz,satmaya elim titrer benim ama elin gavuru top çevirmeye HSBC üzerinden devam ediyor bugün,hacmimiz yerinde ki düzeltme seansında dahi 40milyar yakıyoruz, bilanço hareketi ve 11 bin endeksle 50-55 milyar hacimlere sıçrama beklentim var.

4. Bilanço hareketi bekleye bekleye onunda ederi kalmıyor.Nedir dertleri..?
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bilanço hareketine her geçen seans yaklaşıyoruz,satmaya elim titrer benim ama elin gavuru top çevirmeye HSBC üzerinden devam ediyor bugün,hacmimiz yerinde ki düzeltme seansında dahi 40milyar yakıyoruz, bilanço hareketi ve 11 bin endeksle 50-55 milyar hacimlere sıçrama beklentim var.
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Bilanço hareketi bekleye bekleye onunda ederi kalmıyor.Nedir dertleri..?

Ne desek boş,hikayesi bomboş bır şirket gibi sürekli düşüş baskısıyla yaşıyoruz çoğu seansı,35 e kadar salıp 42 ye yükseldik şimdi buralarda düzeltme bitirip endeksten pozitif ayrışmanın lazımdı ama hala baskı,baskı,baskı...

6.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Ne desek boş,hikayesi bomboş bır şirket gibi sürekli düşüş baskısıyla yaşıyoruz çoğu seansı,35 e kadar salıp 42 ye yükseldik şimdi buralarda düzeltme bitirip endeksten pozitif ayrışmanın lazımdı ama hala baskı,baskı,baskı...
    Bunlar hep bedelsiz sonrasında merdiven basamaklarını üçer beşer çıkmaktan sn. alikkkk.

7. Hepimiz strateji hatası yaptık.Bolundukten sonra 18/25 aralığında alanlar için diyorumki bende bunlardan biriyim.kagit 42/43 gördüğünde çıkıp lustedende çıkartmak lazımdı.Sanki aşık olduk.Olmamali borsada böyle bişey.simdi aşkımızı sorguluyoruz!

8.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Hepimiz strateji hatası yaptık.Bolundukten sonra 18/25 aralığında alanlar için diyorumki bende bunlardan biriyim.kagit 42/43 gördüğünde çıkıp lustedende çıkartmak lazımdı.Sanki aşık olduk.Olmamali borsada böyle bişey.simdi aşkımızı sorguluyoruz!

18-25 arası aldıysanız 3 ay oluyor maksimum. 3 ayda daha önce hangi senette bu getiriyi sağladınız? Benim çok mazim yok piyasalarda ancak kazandığım en büyük parayı işmenden kazandım bu sürede. Piyasadaki getiri oranlarını beğenmemek biraz haksızlık oluyor sanki.

Sayfa 182/331 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •