XU100 %-2,12 prim kaybý borsanýn ne yaptýðý önemli deðil önemli olan hissenin daha doðrusu sektörün ne yaptýðý önemli olan iyi kapattý seansý anadolu sigorta daha ne olsun keyif almak gerekir.
XU100 %-2,12 prim kaybý borsanýn ne yaptýðý önemli deðil önemli olan hissenin daha doðrusu sektörün ne yaptýðý önemli olan iyi kapattý seansý anadolu sigorta daha ne olsun keyif almak gerekir.
Þair yazmýþ belki yarýn belki yarýndan da yakýn zirve 62,20 yeni zirveler yakýþýr anadolu sigortaya düzeltmesi bitmiþ olabilir orta vade hedef 3 haneli rakamlardýr þahsi düþüncemdir sektörü çok güçlü ytd.
Anadolulu Alp bey
30 dan alýp (geç kalmýþtým) 55’ten sattýðým Ansgr hisselerimin parasýyla dün tursg’ye geçtim.
Ne dersiniz ?
Tursg yeni yönetimi çok agresif çýktý.
9. Ay üretimi gelince duyurulunca anlayacaksýnýz.
Sizin deðerlendirmeniz nasýldýr ?
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Anadolu sigorta iyi durumda düþük viteste rallisini yaþýyor þuanda Türkiye sigorta ve Ak sigortada beklentiler daha fazla olabilir o ayrý konu tüm sigorta hisseleri borsadan ayrýþma yaþamaya devam ediyor ytd.Hepsinin 3,çeyrek karlarýný merak ediyorum az kaldý kasým ayýna hayýrlýsý ytd.
Beklentim anadolu sigortada bedelsiz sermaye artýrýmý yapmasýdýr diðerlerine göre düþük sermayesi var önümüzdeki yýllarda beklenti artacaktýr hele de 3 haneli rakamlarýn üzerinde bedelsiz sermaye artýrýmý kararý alýnýrsa çok olumlu olur kýsmet ytd.
Ben de bugün ansgr alýmý yaptým.
Hem tursg hem de ansgr taþýyorum artýk.
Akgrt kötü yönetiliyor o nedenle onu asla almam.
Ama aslýnda hisse fiyatýný diri tutmaya özen gösteriyorþar hep
Ve yahtacýlarý da her zaman iyice yükseltiyor hisseyi
O nedenle teorik olarak o da gidecektir.
Benimkiler bana yeter þimdilik.
Sektörde yýl sonuna kadar 2-3 düzenleme gelecek.
Sigorta þirketleri lehine.
Düzenlemeler sürüyor
Zaten faiz artýþý çok önemli
Teknik karlýlýk da acayip arttý bir çok branþta
Tüm fonlar saldýrdý
3. Çeyrek rakamýný görünce diðer fonlar da saldýracaklar
Hele hele 4. Çeyrek rakamlarý ile yeniden vergi rekortmenleri listesine sigorta þirketleri giriyor olacaklar.
2016 ve 2017 de olmuþtu
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Hayýrlýsý bence doðru zaman doðru sektör ve hisselerdeyiz.Borsa profesyonellerinin beðendiði sektörler çimento,enerji,gýda perakende sektörü mantýklý olabilir fakat sigorta sektörü fazla dile getirilmiyor yada es geçilmesi doðru deðil.Genel seçimlerden önce ulaþtýrma sektörü ön plandaydý þuan geri plana düþtü ytd.
Yer Ýmleri