Sayfa 196/1012 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

1,63 idi fiyatı..Tabandan aldığımda,Bozkurt O gün hangi hisse olduğunu sormuştu,tam hissenin adını yazacaktım yasaklanmıştım yazamadıydım...

YTD

Aldığım hissenin fiyatından eminsem herkesle paylaşırım ki Bursa çim.topiğinde paylaşmıştım.Amacım bu forumu okuyan herkes kazansın..hisse ve borsa konusunda ketum değilim..(bu paylaşımlarımın beni yanlış tanımanıza sebep verdiğini de biliyorum)

YTD

2. Güncel fiyattan Bursa çimento alınır mı?genel borsa düşüşünde tüm hisseler düşüşten etkilenir..RİSK lidir..
    Ayrıca halka açık tüm çimento hisselerinde en büyük RİSK sn.İsmail TARMAN dır,hemen hemen tüm çimento şirketlerinde yüksek miktarda hisse ortaklığı vardır,adama kan kusturur...(sn.İsmail tarman borsa duayenidir.)

YTD

3. Kayseri kökenli,Bursalı iş adamı,Yaşlı kurt sn.İsmail TARMAN.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Güncel fiyattan Bursa çimento alınır mı?genel borsa düşüşünde tüm hisseler düşüşten etkilenir..RİSK lidir..
    Ayrıca halka açık tüm çimento hisselerinde en büyük RİSK sn.İsmail TARMAN dır,hemen hemen tüm çimento şirketlerinde yüksek miktarda hisse ortaklığı vardır,adama kan kusturur...(sn.İsmail tarman borsa duayenidir.)

YTD

Örnektir;Batı söke 2019 yılına aittir,Son ortaklık yapılarını bilmiyorum.

YTD

Mehmet Şimşek: 29 Eylül'de brüt döviz rezervleri haftalık 3,3 milyar dolar gerileyerek 122,2 milyar dolar oldu. Bu gelişmede altın fiyatlarıyla swap işlemlerinin etkili olduğu görülüyor. Söz konusu dönemde yurt içi swap stoku 2,2 milyar dolar azalırken, altın fiyatındaki gerilemenin etkisi ise 1,1 milyar dolar seviyesinde gerçekleşmiştir. Ülkemize ilave dış kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu çerçevede Londra'da çok verimli toplantılar yaptık.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Kayseri kökenli,Bursalı iş adamı,Yaşlı kurt sn.İsmail TARMAN.
    vay vay memleketen kimlere cennet....

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çağrı ereğli aldıysa yakındır cuf cuf
    Ölüyü bile diriltiyor, Büsküütcü den bilirim
    Puskevitle evi yeniledik.

Demir çelik bize bi yazlık alsa tamam. Bakalım.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede Bakan Fidan, bir müttefik olarak ABD’nin Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü YPG’yle beraber çalışmaktan vazgeçmesi gerektiğini ,sonuçları ağır olacak......

Hafta sonu bir gözümüz kuzey Suriye de olacak.....Türkiye Hakan Fidan gibi kıvrak bir zekaya ihtiyacı vardı....o da oldu....umarım Türkiye için hayırlı olur.....

Sayfa 196/1012 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •