Sayfa 48/1003 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. Bugün kendi kendime KKM den çıkınca şu %60 ı ben de alsam mı diye bir hesap işine giriştim.. Kasımda vadem geliyor.. 6 aylık yapsam Mayıs başı %3 stopaj ile parayı yatırsam %28.86 neti oluyor.. KKM yi devam ettirsem doların 38.5₺ civarı olması lazım(Vadem geldiğinde sadece faizimi aldığımı farz ederek)..

Yani arkadaşlar öyle ince hesap yapmışlar ki, KKM ye dev am etsem mayısta dolar 38,5 ₺ olur mu olur.. Düz mevduata %60 dan bağlasam yine aynı kapıya çıkıyor.. Yani diyor ki sana 1 kuruş kazandırmam, faiz de koklatmam enflasyona da ezdiririm..

Kendimi kötü hissettim.. Çaresiz.. Bir şekilde + ya geçirecek bir formül bulmal istiyorum.. Yeter artık kaç yıldır mevduatçıyı soydunuz.. Yerli ve milli paramızla.. Düşün yakamızdan.. Bu bizim alın terimiz.. Helal para..

2.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    .... Yani diyor ki sana 1 kuruş kazandırmam, faiz de koklatmam enflasyona da ezdiririm..

Çaresiz.. Bir şekilde + ya geçirecek bir formül bulmal istiyorum.. Yeter artık kaç yıldır mevduatçıyı soydunuz.. Yerli ve milli paramızla.. Düşün yakamızdan.. Bu bizim alın terimiz.. Helal para..
    avatarınıza "steal as much as you can" yazınca onlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar doğal olarak hocam.

Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Bugün kendi kendime KKM den çıkınca şu %60 ı ben de alsam mı diye bir hesap işine giriştim.. Kasımda vadem geliyor.. 6 aylık yapsam Mayıs başı %3 stopaj ile parayı yatırsam %28.86 neti oluyor.. KKM yi devam ettirsem doların 38.5₺ civarı olması lazım(Vadem geldiğinde sadece faizimi aldığımı farz ederek)..

Yani arkadaşlar öyle ince hesap yapmışlar ki, KKM ye dev am etsem mayısta dolar 38,5 ₺ olur mu olur.. Düz mevduata %60 dan bağlasam yine aynı kapıya çıkıyor.. Yani diyor ki sana 1 kuruş kazandırmam, faiz de koklatmam enflasyona da ezdiririm..

Kendimi kötü hissettim.. Çaresiz.. Bir şekilde + ya geçirecek bir formül bulmal istiyorum.. Yeter artık kaç yıldır mevduatçıyı soydunuz.. Yerli ve milli paramızla.. Düşün yakamızdan.. Bu bizim alın terimiz.. Helal para..
    % 60 derken.
    Hangi banka % 60 veriyor. Veriyor ise de 6 aylık mevduata veriyor mu?
    Teyit etmekte fayda var.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 60 derken.
    Teyit etmekte fayda var.
    60 oran bildiğim kadarıyla hiç bir banka vermiyor.50-55 bile veren yok şuan sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    avatarınıza "steal as much as you can" yazınca onlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar doğal olarak hocam.
    E onları temsil ediyor zaten

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 60 derken.
    Teyit etmekte fayda var.
    QNB KKM çıkışına %60, düz mevduata %55 vermiyor muydu? Tabi o banka da olmak lazım KKM çıkışı için heralde.. Ben başka bankadan KKM yi yenilemeyip sana getircem desem bana da % 60 verir mi? QNB değil başka için de geçerli, yapar mı? Ayrıca Kasım başında ya vadem, Ekim sonu toplantıdaki faiz artışı ile alırım %60 diye düşündüm..

7. %60 ı biri yazmıştı forumda.. Hatırlamıyorum kim.. Paylaşılanları not alıyorum ama kim paylaşıyor not almıyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    %60 ı biri yazmıştı forumda.. Hatırlamıyorum kim.. Paylaşılanları not alıyorum ama kim paylaşıyor not almıyorum..
    Hocam hem düz mevduat hem kkm den normal mevduata geçişlerde şuan 60 'ı bırakalım 45 üstü veren varmıdır hiç bilmiyorum.

Sayfa 48/1003 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •