Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2648 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    İşlem hacmindeki yoğunluk azalmiyorsa kredili işlemlerin de azalmasını beklemem,bireysel hesapların bu hacmi yaratması sureklilikte zordur. Bir yerde azalabilir mi dediğiniz gibi olabilir ancak kendini gerçekleştiren bir sermaye birikimi oluştu,yani kasa dağ gibi büyüdü.Buradaki momentum kesintisi,şirket pd üzerindeki beklentiler geçmiş performans açısından eleştiriliyor ancak aracı kurum olarak geliri bu denli sıçramış şirkette 8fk ya sıkıştırılmış bir performans zayıftır kanımca, ayrıca tahtasindaki kayganlık, sürekli baskı altında olması yorucu kısa vadeciler için. Ben gündüz söylediğim gibi çok heyecanli bir bilanço tahmini yaptığıma inandım,yoksa imkanı yok buralarda oyun ceviremezdiler.
    Kaç olacak ki fk, çift haneye çıkıp kalabilmişliği var mı şimdiye kadar? Bu sefer farklı mı yoksa Finansal piyasalara dair “Bir Borsa Spekülatörü’nün Anıları” kitabı var; 100 yıl önce yazılmış. İnanın değişen bir şey yok.

2.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Kaç olacak ki fk, çift haneye çıkıp kalabilmişliği var mı şimdiye kadar? Bu sefer farklı mı yoksa Finansal piyasalara dair “Bir Borsa Spekülatörü’nün Anıları†kitabı var; 100 yıl önce yazılmış. İnanın değişen bir şey yok.
    Yıllar boyu sürünen sektör şaha kalkınca doğal olarak sektörün en büyük halka açık şirketi de şaha kalktı. Salt fk ile analiz yapmayı doğru bulmam ve yapmam. Ama eğer fk ya bakılacaksa yeni normal artık 8 fk ve üzeridir bu sektörde. Neden? Cevap her geçen gün sektörün büyümesidir. Büyüyen sektörün fk sı yüksek olur, büyüme bitene kadar da yükselir. Onlarca örneği mevcut hali hazırda.

Dolayısıyla işmen artık bir büyüme hissesidir. Borsamızın işlem hacmi küçülene kadar veya rakipleri ondan daha çok büyüyene kadar bu böyle devam edecek. Borsa işlem hacimleri ve kredili işlemler artık büyümez diye bir düşünce sahibi yatırımcı için bu fiyatlar satış yeridir. Aksini düşünen için de alım yeridir.

Geleceği doğru tahmin eden her iki kararında da mutlu olacaktır. Mühim olan doğru tahmini yapmakta

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Yıllar boyu sürünen sektör şaha kalkınca doğal olarak sektörün en büyük halka açık şirketi de şaha kalktı. Salt fk ile analiz yapmayı doğru bulmam ve yapmam. Ama eğer fk ya bakılacaksa yeni normal artık 8 fk ve üzeridir bu sektörde. Neden? Cevap her geçen gün sektörün büyümesidir. Büyüyen sektörün fk sı yüksek olur, büyüme bitene kadar da yükselir. Onlarca örneği mevcut hali hazırda.

Dolayısıyla işmen artık bir büyüme hissesidir. Borsamızın işlem hacmi küçülene kadar veya rakipleri ondan daha çok büyüyene kadar bu böyle devam edecek. Borsa işlem hacimleri ve kredili işlemler artık büyümez diye bir düşünce sahibi yatırımcı için bu fiyatlar satış yeridir. Aksini düşünen için de alım yeridir.

Geleceği doğru tahmin eden her iki kararında da mutlu olacaktır. Mühim olan doğru tahmini yapmakta
    Müzikal abi işmen hep büyüme hissesi değil miydi? Pandemi sonrası aldığı tutum bu bence.

4.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Müzikal abi işmen hep büyüme hissesi değil miydi? Pandemi sonrası aldığı tutum bu bence.
    Borsa hacimleri anlamlı şekilde büyümeye başladığında büyüme hissesi oldu, pandemi sonrasında. Öncesinde emekleyen bebek hisse idi. Bu benim düşüncem elbette.

Kimi bu sektörde 1 milyar usd piyasa değerine olmuş bu der, kimi 2 milyar usd piyasa değerine burun kıvırır. Ben burun kıvırıyorum mevcut hacimlerle

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •