Sayfa 26/477 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3811 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    o zaman bunu verelim...
    "Alarko Holding bünyesinde tarım ve gıda alanında faaliyet gösteren Alarko Tarım San. ve Tic. A.Ş Genel Müdürlüğü’ne 2 Ekim 2023 tarihinde Melike Koçoğlu atandı.

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, 2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olan ve çalışma hayatına aynı sene Unilever Gıda San. ve Tic. A.Ş.’de başlayan Koçoğlu, 2005-2013 yılları arasında 3M San. Tic. ve A.Ş.’de ve 2013-2016 döneminde Eczacıbaşı San. ve Tic A.Ş.’de Satış ve Pazarlama alanında üst düzey görevlerde ve Genel Müdür olarak rol aldı. 2018-2021 yılları arasında Umur Basım San. ve Tic. A.Ş.’de Genel Müdürlük görevini yürüten Koçoğlu, 2021-2023 yılları arasında Tamek Grup Üretim Gıda A.Ş.’de Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Koçoğlu, Alarko Topluluğu bünyesinde Alarko Tarım Grubu’ndan sorumlu olup; Alsera Jeotermal Tarım Gıda San. ve Tic. A.Ş., Palmira Agro Gübre San. ve Tic. A.Ş., Ereğli Agrosan Doğal Ürünler ve Türevleri Tarım Üretim ve Tic. A.Ş.’nin de aralarında bulunduğu şirketlerin yönetimini üstlenecek. "

özgeçmiş çok güzel. bu işle ilgili analistlerin kulağına kar suyu ya da kurşun kaçması lazım... tabii ki bilemeyiz çalışma stilini ama yapılan işler ve alınan eğitim başlı başına tecrübe... sağlam ve hızlı gidiyorlar. iyi planlanmış bir yatırım. burası bitsin ya da bitmeden KAZAKİSTAN da ki yatırım da devreye girsin...

şu sıralarda Romanyada yeni bir ihale veya sonuçlanmaış olup da teslim edilecek bir iş olsa iyi olacak...
    Bu ablayı Umur'dan biliyorum. Bu abla Ofmark'ın Genel Müdürüydü. Orada pek başarılı olduğu söylenemez. Tabi bunda belki Umur'un Patron şirketi olmasından kaynaklı sebepler olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
     Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Bu ablayı Umur'dan biliyorum. Bu abla Ofmark'ın Genel Müdürüydü. Orada pek başarılı olduğu söylenemez. Tabi bunda belki Umur'un Patron şirketi olmasından kaynaklı sebepler olabilir.
    size de kap beğendiremedik gitti
    şaka bir yana basım yayım sanayi ve ticaret AŞ pek kolay olmasa gerek. beni ilgilendiren gıda alanı ve belki ünileverdeki geçmişi belki de ümitlendiren...bence iyi işler yapabilir...
    acep bugün 128.50 üzerinde kapatır mı yoksa oralarda bekler mi? siz teknikçiler nasıl diyorsunuz göstergeler dinlenecek mi ne... dikkat teknik hususunda zırcahilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
    neden 129 değil de 128,5 acep işlem hacmi yetersiz de ondan mı dinlendiriyorlar. arada haftalıkların da dinlenmesi gerek galiba...
    dediğim gibi teknik zır cahilim sadece duyduğum ve anlamadığım cümleleri satmaya çalışıyorum. kim bilir bir teknikçi gelir bizi aydınlatır belki

4. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...tIBYXjDSg&s=19

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bir şey daha ekleyeyim:
    sanırım Colendi 45 000 lot mal almış ve kağıt füze gibi gitti. bu da aslında baskılar ve beklentilerin ne durumda olduğunu gösteriyor...
    Bugün de 25.000 lot aldı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
     Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bugün de 25.000 lot aldı.
    sn cash is the king
    ben calendiyi tanımam. yeni bir şirket sanırım bakarsınız kendileri için alıyorlardır. bildiğim bir şey var. ALARKO iyi yönetilen bir şirket ve gerçekten yatırımlar yerinde yapılmış yatırımlar...
    mesela GÖNEN HES yaz boyu ve ilkbahar boyu tam çalıştı. bir ara KARAKUZ neden çalışmıyor diye düşünsek de şimdilerde devreye girmeye başladı. mevsimsellik etkisi bile düşünülmüş yatırımlarda...

ALARKO arazilerle gündeme gelen bir şirket iken HES ve TES yatırımlarıo şirketi eksen değiştirtip yeni tabirle Level atlattı. bir krizde tek bir fixleme ile de borçlar bitirilip herkesi şaşkına uğratan bir kaynak oluşturuldu. hakeza enerji tarafı ve kömür alımları çok g
    zel yönetilmekte...
    Tarım yatırımları çok hızlı başladı ve muhtemelen o da çok iyi yönetilen bir sürece girecektir. hakeza benim kendi adıma yapmak istediğim yatırımlarda da benzer bir yaklaşım var. paramı sokağa atmak yerine gerçekten hem gıda hem arazi türü yaklaşıma girmeleri mükemmel bir durum. her şekilde mal sahibi oluyorlar. yatırımlar güzel giderse zaten süper ama EN KÖTÜ İHTİMALLE EPEY BİR ARAZİ SAHİBİ OLUNUYOR... kendi adıma menkul kıymetlere pek inancım kalmadı. arsa ve ev işyeri gibi gayrımenkul hususu da artık kafama yatmıyor. tarımsal arazi önümüzdeki 1* yılların NİŞ alanlarından olacaktır.
    Uçak işi beklenti olarak çok değer verdikleri bir iş. muhtemelen bu süreci benim gibiler anlamakta zorlansak da gizlilik anlaşmaları, nerdeyse 1-1.5 yıl süren pazarlıklar düşünüldüğünde bu iş cidden büyük olabilir...
    diğer yatırımları zaten güzel şekilde işlemeye devam ediyor...

sonuç olarak tek akıllı ben değilim. manipule edilen menkuller yerine iyi yönetilen ve geleceği olan şirkete yatırım yapılır. bırakın düşsün bırakın değer görmesin ama geçmişte 1.7 TLden almayanlar 100 TL den peşine nasıl düştüyse ileride en kötü ihtimalle benim hedeflerimde kapışacaklardır. ama bu yatırımlarla ben hedeflerimi yükseltirim sanırım...ister COLENDİ ister yatırım finasman, ister info, ister city her hal ve karda değerli şirkete geleceklerdir. kimi 125 liradan alacak kimi 225 liradan...
    YTD

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn cash is the king
    ben calendiyi tanımam. yeni bir şirket sanırım bakarsınız kendileri için alıyorlardır. bildiğim bir şey var. ALARKO iyi yönetilen bir şirket ve gerçekten yatırımlar yerinde yapılmış yatırımlar...
    mesela GÖNEN HES yaz boyu ve ilkbahar boyu tam çalıştı. bir ara KARAKUZ neden çalışmıyor diye düşünsek de şimdilerde devreye girmeye başladı. mevsimsellik etkisi bile düşünülmüş yatırımlarda...

ALARKO arazilerle gündeme gelen bir şirket iken HES ve TES yatırımlarıo şirketi eksen değiştirtip yeni tabirle Level atlattı. bir krizde tek bir fixleme ile de borçlar bitirilip herkesi şaşkına uğratan bir kaynak oluşturuldu. hakeza enerji tarafı ve kömür alımları çok g
    zel yönetilmekte...
    Tarım yatırımları çok hızlı başladı ve muhtemelen o da çok iyi yönetilen bir sürece girecektir. hakeza benim kendi adıma yapmak istediğim yatırımlarda da benzer bir yaklaşım var. paramı sokağa atmak yerine gerçekten hem gıda hem arazi türü yaklaşıma girmeleri mükemmel bir durum. her şekilde mal sahibi oluyorlar. yatırımlar güzel giderse zaten süper ama EN KÖTÜ İHTİMALLE EPEY BİR ARAZİ SAHİBİ OLUNUYOR... kendi adıma menkul kıymetlere pek inancım kalmadı. arsa ve ev işyeri gibi gayrımenkul hususu da artık kafama yatmıyor. tarımsal arazi önümüzdeki 1* yılların NİŞ alanlarından olacaktır.
    Uçak işi beklenti olarak çok değer verdikleri bir iş. muhtemelen bu süreci benim gibiler anlamakta zorlansak da gizlilik anlaşmaları, nerdeyse 1-1.5 yıl süren pazarlıklar düşünüldüğünde bu iş cidden büyük olabilir...
    diğer yatırımları zaten güzel şekilde işlemeye devam ediyor...

sonuç olarak tek akıllı ben değilim. manipule edilen menkuller yerine iyi yönetilen ve geleceği olan şirkete yatırım yapılır. bırakın düşsün bırakın değer görmesin ama geçmişte 1.7 TLden almayanlar 100 TL den peşine nasıl düştüyse ileride en kötü ihtimalle benim hedeflerimde kapışacaklardır. ama bu yatırımlarla ben hedeflerimi yükseltirim sanırım...ister COLENDİ ister yatırım finasman, ister info, ister city her hal ve karda değerli şirkete geleceklerdir. kimi 125 liradan alacak kimi 225 liradan...
    YTD
    Sn. Tövbekar dikkatimi çektiği için yazdım sadece.

Yoksa dediğiniz gibi kimin alıp sattığı çok önemli değil. Aracı kurumlara göre alıp-satan da çarpılır zaten..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
    bir hususa açıklık getireyim...
    kendi adıma trader değilim... yatırım yaptım başlangıçta temettüye yönelik idi ( 100 000 lot alabilseydim o zamanki hesabım 50 kuruştan bana her hal ve karda ayda bir asgari ücret ilave kaynak yapardı maalesef o kadar biriktiremedim. sonra büyük kısmı ile ev ve bahçe aldım.). şimdi emekliliğimde bana bir destek olacak kadar hissem var ve yeni yatırım yapacak durumum yani hisse biriktirebilecek durumum yok... ve sokağa atılacak param hiç yok
    şu sıralar biriktirebildiklerimi korumak dışında derdim yok. bu yüzden benim yatırım felsefem yukarıdaki şekilde. siz de kendi durumunuzu bilerek yaıtım yapın...

sn cash is king

yazmanız güzel ve bu tip kurumlardan gelecek kılçıksız alımlar akıllı paranın işaretidir

Sayfa 26/477 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •