Sayfa 57/1003 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Yuji üstada fonları anlatmak da bilemedim doğrusu...
    En az %56 garanti getiri diye birşey yok. Mevduat üstü "garanti" getiri sunan fon varsa toplanalım tüm forum olarak o fona geçelim..
    Yarına çıkacağımızın garantisini veren bir hayat var mı? Geçmiş istatistiklere bakın, borsanın en kötü zamanında o ay yüzde kaç getirmiş? İnceleyin. Ya da %42 lerde ezilmeye devam deyin.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Kararımı verdim Vakıfbankta bugün tl kkm dönüşüyle full dolar ve euro alacağım (miktar 1000k).Biri tl kkm yapmam diyor diğeri %20 zar zor veriyor.Kkm dönüşüne bile 41-42 teklif ediliyor yılların mevduatçısını dolara geçirecekler sonunda.USD VE EURO Fibabanktan almayı düşünüyorum makas aralığı daha düşük banka varmıdır?
    Bu rakamı veren başka banka bulman zor...Hepsinin 28 üstünde satışı var diyebilirim...

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Kararımı verdim Vakıfbankta bugün tl kkm dönüşüyle full dolar ve euro alacağım (miktar 1000k).Biri tl kkm yapmam diyor diğeri %20 zar zor veriyor.Kkm dönüşüne bile 41-42 teklif ediliyor yılların mevduatçısını dolara geçirecekler sonunda.USD VE EURO Fibabanktan almayı düşünüyorum makas aralığı daha düşük banka varmıdır?
    Bankadan almayin!!! Çekin parayı doviz bürosu yada kuyumcudan en fazla 27.80
    Belki daha düşükten alırsınız vergisi mergisi içinde

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Aktifbank Nkolay dolar makas aralığı 17 kuruş, aslında 1 haftadır 10 kuruş falandı, artmış. Alış 27.81 şu an.

5.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Aktifbank Nkolay dolar makas aralığı 17 kuruş, aslında 1 haftadır 10 kuruş falandı, artmış. Alış 27.81 şu an.
    %4.5 ile 32 gün ve üzeri repo da yapabilirsiniz dolarınızı.

6. 8-9 bin usd için primli ddkm'yi yapan banka var mı?
    yapıyorlarsa prim ve faiz oranı nedir?

7. Vakıfbank 42 veriyor biraz sıkıştırınca 43 yaptılar.daha üstü yok.

8. Ben açtım baktım şimdi. 500bin üzeri 93-187 gun arasi %42 veriyor, aylik %39.. 3 aylik anlamlı gelmedi.
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ykb dan mesaj geldi 32 gün 42 faiz
    SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/1003 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •