Sayfa 329/1012 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post6587420

İlk defa yarışmaya katıldım ..Safım belli olsun
    Rast gele ağabey..

2. Bugün Çatalca daki bir tarlamı daha sattım ..gelen parayı viop a geçin diye talimat verdim ..2 gün sonra geçecek hesaba ..bakalım noolcak

8944.25

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Rast gele ağabey..
    Hayat hoş gerisi boş

3. Adamlar arzın da arzını yapmış...

#HUNER

Şirketimizin %35,24 oranında paylarına sahip olan Koray Holding A.Ş. Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda;

Koray Holding A.Ş. şirket paylarının halka arz edilmesine ve bu çerçevede gerekli çalışmaların yapılmasına karar verilmiştir.

4. Sel abi müsait olunca şu senin meşhur dolar bazlı grafikisini güncellermisin benim mahdumun hissesinin mr ını bi uzaktan çekiverelim
    Hamdım Piştim Yandım

5. cumleten iyi geceler.. endeks yön konusunda grafik olarak oldukca kararsızım..

mayista başlayan yukseliş TL bazlı grafik altta.. ikili tepe goruntusunde konsolide olan bir grafik var (tepe konsolidasyonu mu? ara konsolidasyon mu) ...alttaki u-100 TL lin grafige gore.. dünkü düşükler mayısta başlayan orta vadeli trendin artık son kaleleri olabilir demek sanırım yanlış olmaz... . yalnız spotta hisseler cephesinde ise güzel hareketler oluyor. bilemiyorum.. hayırlısı.. özetle izle gör bence durum... ytd.. iyi geceler.

not : aynı grafigin log hali farklı.. dolar bazlısı çok farklı... neye nasıl bakmalı bilemedim vs. falan. ytd.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bugün Çatalca daki bir tarlamı daha sattım ..gelen parayı viop a geçin diye talimat verdim ..2 gün sonra geçecek hesaba ..bakalım noolcak

8944.25
    Çatalcaya gelince haber ver de sana oralet solimmm.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bugün Çatalca daki bir tarlamı daha sattım ..gelen parayı viop a geçin diye talimat verdim ..2 gün sonra geçecek hesaba ..bakalım noolcak

8944.25
    Ooo... palacim ,ciddi olduğumu anladı ..gece gece ..fantezi yapıyor ..

8935.00
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Çatalcaya gelince haber ver de sana oralet solimmm.
    Ben zaten ordayım ..sen gel istersen
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 329/1012 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •