Sayfa 361/1012 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Babamı geçen haftasonu toprağa verdik abi,maalesef çok direndi ama başaramadı, hayata tutunamadı.
    vefatından sonra konuşulurken, o dönem için ölüm iyiliği gelmiş dediler..
    Allah rahmet etsin
    Basın sağ olsun REİS'im. .

2. @*Bozkurt başınız sağolsun

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    En son entubeden çıktı diye sevindik sonrasından haberimiz yok. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın kardeşim. Onun ardından bugünden itibaren Yasin okuyalım babanın ismi neydi.
    nasıl kankisiniz siz yahu. entübeden çıktıktan sonra öldüğünü yazmıştı zaten.

tekrar başın sağolsun bozkurt

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nasıl kankisiniz siz yahu. entübeden çıktıktan sonra öldüğünü yazmıştı zaten.

tekrar başın sağolsun bozkurt

Bizde arada deriyi tuzlama ya çalışıyoruz. Benim düğün arasında dikkatimden kaçmış.

5. Beyrut taki Abd büyükelçiliği boşaltıldı haberi gelmişti. Ama yalanlama geldi.
    Ben artık bir şeyi okuduktan sonra otomatikman inanmamaya başladım. Çoğu yalan haber çıkıyor...

US Embassy in Beirut: The US Embassy in Beirut has not been evacuated and is open and operating normally. Reports to the contrary are false

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizde arada deriyi tuzlama ya çalışıyoruz. Benim düğün arasında dikkatimden kaçmış.
    işin gücün canak çömlek pamık. kaçar tabi...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Babamı geçen haftasonu toprağa verdik abi,maalesef çok direndi ama başaramadı, hayata tutunamadı.
    Bi ara iyi oldu entübeden çıktı diye sevinmiştik, vefatından sonra konuşulurken, o dönem için ölüm iyiliği gelmiş dediler.
    başınız sağ olsun. sabırlar dilerim.

Sayfa 361/1012 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •