Sayfa 216/294 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon
Arama sonucu : 2352 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1.  Alıntı Originally Posted by kalaaddin Yazıyı Oku
    Bofa alayını satmış, ama yine soluksuz ne az 3-4 tavan gider diye düşünüyorum
    Alayını satmış hem de bofa ama taban olmamış demek ki işi daha bitmedi filmin sonunu görmek lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
    Doçesen nereden çıktın?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Doçesen nereden çıktın?
    Bofadan kurtulduysakbu yeterli benim icin ve doceninisbasi yapması cok iyi sevgili filozof bu bofa bir iki güne geri yüklenir bu uclunun kolay kolay yakasini bırakmaz şimdilik dokebildigini döküp tahtacı yola devam diyecektir ben 2 sene içersinde bir bedelsiz daha beklerim hansta hayırlı kazanclar tum ky dostlara.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Bofadan kurtulduysakbu yeterli benim icin ve doceninisbasi yapması cok iyi sevgili filozof bu bofa bir iki güne geri yüklenir bu uclunun kolay kolay yakasini bırakmaz şimdilik dokebildigini döküp tahtacı yola devam diyecektir ben 2 sene içersinde bir bedelsiz daha beklerim hansta hayırlı kazanclar tum ky dostlara.
    yarın spkya başvuru haberi gönderir sevgili dostum.Cumminse de dikkat
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    yarın spkya başvuru haberi gönderir sevgili dostum.Cumminse de dikkat
    Sevgili filozof SPK muracati önemli de spknin karar verip onaylaması baya uzun sürüyor alfas 2 -3 ay bekledi miyatek hala onay bekliyor 2 ayı geçti bu yüzden çok gel gitler olur vehisseyi burute sokarlar da ceza üstüne ceza verebilirler tek korkum bu hakimizda hayirlisi

7. mercek2 hocam
    Özelden bir mesaj göndermiştim. Bakabilirseniz ve cevap verebilirsiniz sevinirim.
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Sevgili filozof SPK muracati önemli de spknin karar verip onaylaması baya uzun sürüyor alfas 2 -3 ay bekledi miyatek hala onay bekliyor 2 ayı geçti bu yüzden çok gel gitler olur vehisseyi burute sokarlar da ceza üstüne ceza verebilirler tek korkum bu hakimizda hayirlisi
    CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    mercek2 hocam
    Özelden bir mesaj göndermiştim. Bakabilirseniz ve cevap verebilirsiniz sevinirim.

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gönderdim poltk pkent kent favorilerimdi artık yok yenilenebilirde ve bu ucludeyim

Sayfa 216/294 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •