Sayfa 134/388 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3099 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Şirket Müjdat Altay dan daha fazla yararlanmalı. Yazılım ve elektronik alanında tanınırlığı çok yüksek bir karakter. Görevde bulunan genel müdür Ümit Cinali liderlik vasıfları zayıf ve silik bir kararkter. Daha agrasif büyüme hamlelerini dile getirmesi gerekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_-cFoRsNx1U

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    eywallah dostum 2bin adet emir verdim, cok sukur geldi
    sizin takip ettiginiz gibi bende takip ediyorum, daha dogrusu benzer . karim %100 ise , ve ortam iyise , ekeleme yapiyorum, yavas yavas

tam tersi , hisse dustuyse , ama beklentim varsa, bu gunku gibi gene eklememi yapiyorum

hep beraber kazanacaz insallah dostlar
    inşALLAH hep kazanırız .zaten düşüşler hacimsiz ,bu çok iyi ..alışların hacimsiz olması bizi yanıltmak için ,sanki tahtaya ilgi yok izlenimi vermek ...

3. takip ettiğin hisse senedinin hergün ağırlıklı ortalamalarını yazmayı .1994 te kdz ereğli aracı kurum müdürü arkadaşımdı .ondan öğrenmiştim ..o zamanlar çbs boyayı alıp satardı .çok faydası var ...

4. keko üstad nerelerde küstürdüler mi yoksa .heryerde herzaman bir densiz kendini bilmez çıkıyor ..faydalı bilgilerden faydalanacağına ,taş atmaya kötü sözler söylemeye çalışıyorlar .yazık

5.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    keko üstad nerelerde küstürdüler mi yoksa .heryerde herzaman bir densiz kendini bilmez çıkıyor ..faydalı bilgilerden faydalanacağına ,taş atmaya kötü sözler söylemeye çalışıyorlar .yazık
    küsmedim dostlar...sadece iş yerinde bu aralar çok yoğunum...denetlememiz olacak demişlerdi...o yüzden de birikmiş çok işim vardı...onlarla uğraşıyorum...tabi biraz da moralim bozuk...o yüzden de geçmişte yazdıklarımı bu aralar tekrarlamak istemiyorum...

pozisyonumda bir değişiklik yok...atatp küçük sermayesi ile küçük halka açıklığı ile büyük işlere girişmiş...karbon sertifikası çok önemli...gümrükte karbon vergileri ilk etapta demir çelik ,alimünyum , çimento , gübre sektörlerine uygulanacak...2026 yılında ise tüm sektörlere uygulanacak..

sanayii şirketlerimiz yenilenebilir enerji konusunu çok ağırdan aldılar ama yumurta kapıya dayandı...enerjisini yenilenebilir enerjiden elde etmeyen şirketler ihracat yapabilmek için ağır vergiler vermek zorunda kalacak...bu vergilerden kaçınmak için ya hızlıca kendi yenilenebilir enerji yatırımlarını yapmaları lazım ki buda çok zaman ve emek gerektiren bir yatırımdır...yada acilen bunu sertifika olarak almaları lazım..

işte bu sertifika pazarını kuracak olan atatpnin green x platformudur...bu platform ile alıcı ve satıcılar şefaf ve güvenli bir ortamda alış veriş yapacaklar...bu platforma üye olanlar yıllık olarak belli bir aidat ödeyecek atatp ye...hem de her işlem için hem alıcıdan hem de satıcıdan belli bir komisyon alacak atatp...

karbon sertifikasına inanılmaz bir ihtiyaç var...çünkü şirketlerimiz bu yatırımlarda çok geç kaldı...kartopu misali gittikçe büyüyecek bir pazar...atatp nin çok uçuk rakamlara bile gitme ihtimali var...

önümüzdeki süreçte bu konu türkiyenin gündeminde olacak..her yerde tv lerde gazetelerde ,internette sık sık ekonomi uzmanları bu konuyu tartışacak...işte tam da bu işin odağında olan green x konuşulacak...

bence yatırımcılar olarak çok zamanında atatp de pozisyon aldık...atatp çok karlı bir şirket olmaya başlayacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    güzel anlatıyorsun dostum tebrikler...bu işi türkiyede bir tek atatp yapacak..nasıl ki bist100 de hisseler alınıp satılıyorsa ,green x de de karbon sertifikaları alınıp satılacak...tıpkı borsa gibi...tabi her işlemden ve her üyeden belli bir ücret alınacak..koskoca bir pazarın kaymağını tek başına yiyecek...bu işi de dünyada sadece 3-5 şirket yapabiliyor..bir de atatp bu işi türkiye dışında 5 ülkede de yapmaya başlayacak...

yatırımcılar henüz atatp deki pastanın büyüklüğünü anlayamadılar...miatk ,yeotk ,gibi hikayeler oluşabilir atatp de..çünkü yapısı itibari ile buna çok yatkın..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. atatp ye ilgi aslında çok fazlaydı..ama spk önce kredi yasağı ardından da işlemleri iyice kısmak için brüt takas uygulamasını başlattı...bu sayede ancak atatp yi durdurabildiler...geçmişte edindiğim tecrübelerde brüt takasın bitmesine 10 gün kala hisse tam tersine çıkış trendine girdiğini görmüştüm..bakarsınız atatp daha erken de bu çıkış sürecine girebilir...çünkü yatırımcı potansiyeli gördükçe pasiften alışa geçeceklerdir..

geçmişte hep kaşıkçı elmasının başından geçenleri anlattım..değerini bilmeyenler dünyanın en güzel elmasını gidip 5 adet tahta kaşığa satarken ,değerini bilenler ise onu saraylarına aldılar..şu anda sanırım müzede olmalı o elmas...insanlar görmek için bile para veriyor olmalılar o elmasa... demek istediğim değerini bilip bilmemek ile ilgilidir bazı şeyler...

yakın zamanda twiteer hesabımdan yanlış hatırlamıyorsam burada da paylaşmıştım...amerikanın nasdag borsası finansal yazılımlar yapan bir şirketi (atatp nin trader soft benzeri bir şirket) 10 milyar doları satın almak istemişti...bence atatp en az 1 milyar dolar değerinde olabilmeli...tabi biz nereye kadar sabır ederiz ve kısmetimiz nereye kadar olabilir bilemeyiz...

ama tahminen kasım ayından sonra yatırımcılar nezdinde atatp nin değeri atılan şirket kapları ile vede basında sık sık adı geçmesi ile anlaşılmaya başlanacaktır..

Sayfa 134/388 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •