Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    geçen 25 yıllık bir tekstilciyle konuşmuştum...

adam pandemide bile bu kadar kötü değil demişti...

bizim nişantaşında tekstilci çok yurt dışına satan...

bugün onu teyit eder bir haber okudum...

mesele Türkiyenin çok pahalı kalmasıymış...

@omerekinci

Türk tekstili bitiyor. Tekstil ülkesi Türkiye'de üreticiler birer birer yurtdışına gidiyor. Büyük bir tekstil şirketinin patronuyla konuştuk, hesaplaması şöyle: Türkiye'de üretimde bir personelin maliyeti 800-900 $. Mısır'da aynı personel 150$. Arada uçurum var, şimdi bir de yerel seçim öncesi yine asgari ücret artışı olacak. Makas daha da açılacak. Giden üretim tezgahı kolay kolay geri gelmez.
    Şu türk işadamlarının ağlaması da hiç bitmez. Bat anasını satayım, kapat giti, sen de kurtul, biz de kurtulalım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu türk işadamlarının ağlaması da hiç bitmez. Bat anasını satayım, kapat giti, sen de kurtul, biz de kurtulalım.
    iso500 şirketlerinin favök marjı 20 yıllık en yükseğini açık ara yukarı kırdı, hayatlarında görmedikleri karları yazdılar son 2 senede ama ağlamaya devam, nasıl olsa müşterisi hazır

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    iso500 şirketlerinin favök marjı 20 yıllık en yükseğini açık ara yukarı kırdı, hayatlarında görmedikleri karları yazdılar son 2 senede ama ağlamaya devam, nasıl olsa müşterisi hazır
    Reis çok yüz veriyor bu adamlara. Faiz düşmanı ve reel sektör sevdalısı olduğu için her ağlayana meme veriyor. Millet de ağlamayana meme olmadığını bildiği için, boyuna ağlıyor.

Gerçi, reis betonculara bile hafiften çakmaya başladı, o bile uyanmaya başşladı sanki.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Reis çok yüz veriyor bu adamlara. Faiz düşmanı ve reel sektör sevdalısı olduğu için her ağlayana meme veriyor. Millet de ağlamayana meme olmadığını bildiği için, boyuna ağlıyor.

Gerçi, reis betonculara bile hafiften çakmaya başladı, o bile uyanmaya başşladı sanki.
    zengin çocugu gibi her agladıklarında istediklerini verip susturdu...

şimdi aglıyorlar baktılar olmuyor Türkiyeden giderize geldiler...

ağlamadan zırlama moduna geçtiler...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    zengin çocugu gibi her agladıklarında istediklerini verip susturdu...

şimdi aglıyorlar baktılar olmuyor Türkiyeden giderize geldiler...

ağlamadan zırlama moduna geçtiler...
    Kapitalist, liberal modele inanıyorum. Herkes ağlama, zırlama özgürlüğüne sahip. Sonuçta ülkede herkes pastadan daha çok pay alam derdinde. Yeri gelince gitmek isteyene, ebenin şeyine kadar yolun var, buyur git demesini bilmek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    Biz burada geçen sene fışşşkırtıyorlar dediğimde dolar 13 oldu batıyoruz iflas konkordato millet aç aççççç sene başında asgariye zam yapıldığında dağ gibi işsizlik gelecek cart curt sloganları atılıyordu..
    Millet korkudan çökecek diye borsaya giremiyor mevduatta falan korunduğunu sanıyor yada biraz daha iyisi dövize saldırıyordu.

Şimdi soru şu..
    Bu 30 faiz ile ne kadar gidebilecekler..
    Ben fazla ihtimal vermiyorum inerken 10 ar 10 ar başlarlar yine 5-6 aya.

Bedava para eroin bağımlılığı gibidir..
    Bir ülkeye yapılabilecek en kötü şeylerden birisi sebil para basmaktır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •