Sayfa 430/1012 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    8.585 4 adet long açıldı. Ya stop ya 9.000 üstü. Hadi gari pala abey kır gönlünün zincirini
    Bence meydan okuma zamanı değil haberlere duyarlı bir piyasa....ürkek.....para anında başkalarının eline kaydığı bir dönem......dikkatli olmak....disiplin önemli efelenmek bir yere kadar.....bol kazanlar.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    petkim yine kudurmaya hazırlanıyor gibi, kıpır kıpır..
    23.50 kırarsa onu kimse tutamaz,
    sen bile tutamazsın, yıldızlar tutamaz
    petkm artıya geçti, lemür sattı malını herhald
    tahtanın önü açıldı gibi

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Allah ım bu nasıl bir zulüm......belaların inmesi yakın......kimsesizlerin kimsesi olak çok önemli.....
    hiç bişey olmaz
    olan garibe olur
    hamasın öldürdüğü israilliler ile israillin öldürdüğü filistinliler dışında herkes kaldığı yerden hayatına devam eder

hamas ve israil birlikte kurdular bu tezgahı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben saatliklerdeki formasyona bakmıştım..3 lü tepe gibi(bıst100 de)
    sizin 3 lü tepe dediğiniz bölgedeki formasyon tam bir simetrik üçgen ve kırılış aşağıya oluyor. geldiği fiyatsa tam formasyon hedefi olan 8580 ler

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    robotlara emanet edip kalkalım pc başından öğleden sonra görüşürüz...

zaten tüm insanlık bir simulusyanonun içinde yaşıyormuşuz...

bakalım ağa bişey takılmış olacak mı gelince...
    Abi şu robotu biraz öndünç versene bir şey etmeyecem öbür robota bir şey yapamıyoruz bunu bir sorguya çekeyim bakim nasıl ediyorlar stratejileri ne. Eccuk kulağını bir çekeyim. Konu komşu mahalleli rahat etsin

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dün FORMAYONUM tuttu...

Dediler ki saatliklerde OBO veya TERS CK var...

O zaman saatlik kapanış önemli tabiki...ve boyun çizgisini kırdı..Saatlik kapanışı bekledim.Baktım fiyat:8579(viob saat 16 bar kapanışı)

Tamam dedim ve full short çektim...sonra 17 barında kapanış boyun çizgici üzerine çıktı...fiyat 8734 oldu(saatlik kapanış)..kural gereği shortları kapattım....zarar muazzam...:-155 puan zarar var...

FORMASYON İŞİNDE YANLIŞ YAPTIĞIM NEDİR?

Ciddiyim...
    yaptığın yanlış, formasyona bakmak. yok formasyon falan yok... tradinge bakış açını değiştirmen gerekli... gönderdiğim grafiklerde genellikle tek çizgi var farkındaysan... bazen iki çizgi olur... ve yatay. eğri büğrü çizgilerin anlamı yoktur. çünkü eğimli çizgiler hiç bir matematiksel anlam ifade etmez. matematiğin olmadığı şeye bakarsan, rastgele işlem açmış olursun. kararların arka planında daima matematik olsun. rakamlar yatay çizgilerde anlam kazanır çünkü. kolay gelsin.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    insanların ingilizce tabiri ile bir '' aha moment '' i , aydınlanma anı vardır. bunu ne kadar erken yakalarsan o kadar iyi.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Yüzde 100 danışıklı dövüş. Dünyanın en gelişmiş istihbarat örgütlerinden biri olan mossadin bilgisi olmadan 5000 füze roket atacaksın imkanı yok. Olan her zaman garibana oluyor. Mısır'a doğru sürmek istiyorlar masum insanları. Kapiatalist düzen var olduğu müddetçe Yahudiler hep en güçlü olacaktır. Para bunlarda bilim bunlarda teknoloji bunlarda güç bunlarda. Blinken bizi ve İran'ı hiç yerine koyup bölgedeki diğer aktörler ile görüşüyor. Bana İsrail Akdeniz'in doğu sahil boyutunu komple almak istiyormuş gibi geliyor.

netenyahu olayı kimden duydu acaba ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 430/1012 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •