Sayfa 141/388 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3099 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    Son mermimide kullandim artık hayirlisi
    hayırlı olsun buralardan hertürlü maliyetlenilir .burlardan alan beklerse sabırla kazanacaktır ..bizde buralardan takviye yapıyoruz azar azar .daha düşerse diye mermi yi idareli kullanıyoruz .tek bu senetteyim .diğerlerini satıp buna geçtim .. yarısı kadar bir takviye daha yapacacım ..hayırlısı ALLAH ,tan

2. şuana kadar çok az lotla aşağılara sürüyor .korkup satanların malını almaya çalışıyor .brüt takas ve endeksin düşüşünden faydalanmaya çalışıyor .brütün bitmesine 20 gün civarı var .istediği gibi aşaği yukarı yapabilir .sabretmek gerekir .ben bunu miatk senedinde yaşadım 340 .00 kadar sabrettim .aşağı yukarı yaptı korkuttu malı elimizden aldı ...maliyeti iyi yerden olan için sorun yok .yukarıdan olanda sabredecek .sonuçta kazanacaktır .satıp aşağıdan alırım derse buralar riskli bana göre ..endeks düşüşünü bahanesiyle aşağı sürebilirmi .tahta yapıcının bileceği şey .kumanda onlarda ,biz maliyetlendik ,hissemizin beklentilerine inandık bekliyoruz ..bir iki sene önceki fiyatlara bakın han hisse olursa olsun kazandırmış .o zaman fazla prim yapmış düşmüş olanlar hariç ..bekleyip görecez hayırlısı ...

3. Şansıma ne zaman eklesem artı kapadi

4.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    Şansıma ne zaman eklesem artı kapadi
    Kardeş sen hergün ilave yap, gerekirse biz sana takviye veririz🤣

5. Atatp grafigi güncel görünümü..

Düzeltmesini bitmiş olabileceğini gösteren olumlu göstergeler..

**Gunlukteki tüm ortlamalarinin üzerinde bir kapanış gerceklestirmesi-Olumlu

**Bollinger orta band çizgisinden tepki almis olması.Hedef ust band cizgisi-Olumlu

**Bulunduğu kanalın altına sarksada içinde kapanis almasi-Olumlu

Teknik olarak benim için tek gördüğün olumsuz durum bugünkü yukseliste hacim düşük kalmış olmasıdır.O da hissedeki cezalara yorulabilir.59 seviyeleri altında artık bir kapanış gostermemelilerki coşku artabilsin diye düşünüyorum.

Diyelim endekste baskı arttı ve satislar derinleşti kötü senaryo desteği benim için 49.x civarlaridir.Oraları tekrar görmeyiz umarım..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

6.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Evet olabilir. Yatırımcı ilişkilerine sebebini sordum bugün. Cevap gelince yazarım.
    Cevap geldi.

"Şirketimiz gün geçtikçe büyüyen bir yapıya sahiptir. Bu kapsamda danışmanlık giderlerinin ciro içerisindeki oranına baktığınızda belirgin bir fark olmadığını görebilirsiniz.

Danışmanlık giderlerinin 2022 yılı 6 aylık dönemde ciro içerisindeki payı %3.41, 2023 yılında ise %3.89'dur.

Burada yansıyan fark ise bulut hizmet gelirlerinin artışından kaynaklı maliyetlerdeki artış ile hızlı büyüme karşısında yazılım konusunda dışarıdan outsource kaynak kullanımın etkileri de bulunmaktadır."

Bu arada şirketin yatırımcı ilişkileri gayet iyi bence. Şu ana kadar sorduğum tüm sorulara en geç bir gün içinde cevap verdi Burcu Hanım.

7.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Cevap geldi.

"Şirketimiz gün geçtikçe büyüyen bir yapıya sahiptir. Bu kapsamda danışmanlık giderlerinin ciro içerisindeki oranına baktığınızda belirgin bir fark olmadığını görebilirsiniz.

Danışmanlık giderlerinin 2022 yılı 6 aylık dönemde ciro içerisindeki payı %3.41, 2023 yılında ise %3.89'dur.

Burada yansıyan fark ise bulut hizmet gelirlerinin artışından kaynaklı maliyetlerdeki artış ile hızlı büyüme karşısında yazılım konusunda dışarıdan outsource kaynak kullanımın etkileri de bulunmaktadır."

Bu arada şirketin yatırımcı ilişkileri gayet iyi bence. Şu ana kadar sorduğum tüm sorulara en geç bir gün içinde cevap verdi Burcu Hanım.
    Bilgilendirme için çok teşekkürler. Yatırımcı ilişkilerindeki artan duyarlılık tahta kapanınca oluşan tepkinin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 141/388 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •