Originally Posted by myfinans 7 kere dokundurup dokundurup çektiyse 7x750 eder o kadar. 2. Den sonra şifre sorar
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 2. Den sonra şifre sorar Başkanım sen nereden biliyorsun sana da mı dokandılar yada sende mi dokandın.
Originally Posted by ayhan53 2. Den sonra şifre sorar Hem dokundurup hem şifre girip, şifreli dokunduramayacağına göre o zaman haberdeki miktar hatalı.
Bu halk pidede mi yemeyecek artık
Originally Posted by 111222333 Bu halk pidede mi yemeyecek artık Kredi kartına 12 taksit yapıyorlar mı? Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by ayhan53 2. Den sonra şifre sorar Çok uzun zamandan sonra ilk kez kredi kartı aldım. Kartın temassız özelliği kapatılamıyor. 25 kez üst üste temassız kullanabiliyorsun. Bu yöntemin olabileceğini çevreme anlattım. Bana alaycı alaycı baktılar. Meşhur bir söz söyleyeyim. Ben demiştim.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Amerikan SPR düşüklüğü savaş sebebi olabilir mi? Yeşil enerji şakşakçıları nerede? Gazze tiyatrosu.
Originally Posted by 111222333 Bu halk pidede mi yemeyecek artık O paraya quattro formaggi yerim.
Forum Rules
Yer İmleri