Karakemal long sun anlaşılan![]()
Karakemal long sun anlaşılan![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
2. uçak gemisini gönderiyor ABD korktu giremedi diyorsun kemal ,
sen İsrail mi giriyor sanıyorsun gazzeye uyan ABD adına girecek ,
ABD vietnamda yeraltı kazığını yediği için bana göre bütün saha etüt edilip bilgi toplanmadan , çevredeki müslüman ülkeler bilgilendirmeden , içerdeki kara harekatının dozajı belli olmadan ABD gir demez israile.
bu yüzden Blinken sudilerle,bahreynle,ürdünle,mısırla konuştu şimdi yarın bunları gelip israille paylaşıcak bakalım ne çıkacak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ABD nin gemileri Akdenize gönderme kararı almasından sonra biz ne yaptık navtex ilan ettik yani hamleye karşı hamle
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Önceki savaşlarda Dünya nın bir ucundan gelen ve başkasının topraklarını gönlünce bombalayan bir Abd vardı...İsrail hiç karışmadı..
Şimdi İsrail merkezde..Abd girerse İsrail i demir kubbe sistemi mi koruyacak ? O Hamas a karşı koruyucu olabilir..
Bu işin sonunda ortada İsrail falan da kalmaz. İlaveten şu andan sonra İsrail halkı orada nasıl yaşayacak o da ayrı..Bize kimse dokunamaz psikolojisi çöktü...
Bu nedenle bu işten bir şey çıkmaz..
Abd, bölge ülkelerine siz karışmayın , İsrail havasını atsın çıksın diye gövde gösterisi yapıyor...
Abd nin gemi göndermesi de ilk kez olmuyor...Ben Dünya nın hakimiyim ve ben olmadan savaş bile yapamazsınız havasında gene.
2 milyar müslüman azınlığa teslim olmuş hala çıkmışlar fetih süresini okuyun diyorlar.
yarın 4-5 müslüman ülkenin ne kadar duruşu olduğunu görücez.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
filistinin yanmasını umursuyorlarmı sence emre ,
israille sudiler arasındaki normalleşme yi filistin olayından sonra , sudiler çıktı dondurduk dedi bitirdik demedi.
orta doğuda birlik beraberlik olsa en ufak olumsuzlukta bir araya geline bilse Batı bu kadar rahat bu işlere giremez ,
son 10 seneki orta doğuda ABD nin uyguladıklarını okur incelersen ne demek istediğimi anlarsın.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri