Bugün Tokat günleri vardı gittim. Tokatla ilgisi yok biri 450 tl ye 5 litrelik yağ satıyorlardı reha gaya almak istrrse haber vereyim dedim.
Foxda an itibariyle haber vardı en ucuz zeytin 100 tlden başlayıp 300 e kadar düşüyormuş. En ucız zeytinyağının üreticiden çıkışı 250 tl ye ulaşmış
bir halt olacağı yok.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
temassız özelliği olan kredi ve / veya debit (banka) kartınızı koyacağınız çantanız ve / veya cüzdanınız RFID korumalı olsun. öyle ucuz olanını değil bilinen firmalardan rfid özellikli çanta ve / veya cüzdan tercih etmek ... secrid , fossil, herschel , samsonite , bellroy , timberland , carhartt, the ridge , royce , trayax v.b.
5 litrelik zeytinyağı alınmaz. açıldıktan sonra her hava alışında içindeki bütün faideli maneviyatın etkinliği gider... zeytinyağı en küçük şişelerde alınır... eve zeytinyağı yığılmaz...
konu çok daha derin aslında...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
3-5 ayda bir gidip sushi yediğimiz mekan vardı.en son nisanda gitmişim 700+200 yol vs ödemiştim.3 sushi 2 noddle.
Şu an maliyet hesapladım
Yol 100 km gidiş dönüş 400 tl
Otopark 200 tl
3 sushi 1050 tl
2 noddle 450 tl
3 su 200 tl
2 soda 150 tl
%12 kuver gelmiş
Toplam 2700 tl
Gideni sksinler)
Mekan galataportta bir yer..
Yer İmleri