Alýntý Originally Posted by Sugosu82 Yazýyý Oku
Reis yine döktürmüþ. partiyi , parti yönetimini eleþtireni atarým demiþ.

https://twitter.com/eha_medya/status...44832960930185



)) hepiniz farklý amaçla týkladýnýz de miiii

ÝKTÝDARI ve MUHALEFETÝ AYNI KAFADA. Sonuç deðiþmez. Hepsi kayýt dýþý ekonomi hayraný ve destekçisi. Bütün problemlerimizin sebebi kayýt dýþý ekonomi.

PARANIN YÖNÜNÜ TAKÝP ET GERÇEÐE ULAÞIRSIN. -> Bunlar hem iktidarý hem muhalefeti bunu çok iyi bildikleri için paranýn yönü ve izi sürülemesin diye kayýt dýþýný destekliyorlar. Dolayýsý ile ne söyledikleri ve yaptýklarý önemsiz, farklý yollardan ayný olumsuz sonuca ve duruma varýlýyor.



 Alýntý Originally Posted by kastirsef Yazýyý Oku
Türkiye ekonomisinin düzelmesi pek mümkün görünmüyor.

Hangi iyi okulu bitirirsen bitir Türkiye de kayýt dýþý iþ yapmadýðýn sürece düzgün para kazanamazsýn. Doðal olarak katma deðerli ürün üretmek ve bunu devam ettirmek mümkün deðil.

Türkiye kayitdýþý çalýþan için ekonomik cennettir. Sistem ekonomik sistem olarak hýrsýzlýðý teþvik eder. Batýda gelir vergisini tam vermek zorundasýn. Ancak Türkiye de kayýt altýnda olduðun zaman para kazanamazsýn. Sistem %75 illegal ve kayitdisi.

Hem iktidar hem muhalefet bu konuda ayný fikirde olduðu için birbirinin aynýsýdýr.