105 yaþýnda Ölen Japon Doktordan Ýlginç Açýklamalar
S: Doktor, kardiyovasküler egzersizin ömrü uzatabileceðini duydum. Bu doðru mu?
A: Kalp sadece þu kadar atar sonra durur, o kadar...
Egzersiz yaparak zaman kaybetmeyin. Her þey eninde sonunda yýpranýr. Kalbi hýzlandýrmak daha uzun yaþamanýzý saðlamaz; Bir arabanýn ömrünü daha hýzlý sürerek uzatýrsýn demek gibi. Daha uzun yaþamak ister misiniz? Yan gelip yatýn.
S: Alkol alýmýmý azaltmalý mýyým?
A: Ah hayýr. Meyveden yapýlýr þarap. Meyve çok iyidir. Viski sonuç olarak damýtýlmýþ þarap, bu ise meyvenin özünü içtiðiniz anlamýna gelir ki faydalý biþeydir. Bira da tahýldan yapýlýr. Tahýl da iyidir. Yapýþtýr yürü!
S: Düzenli bir egzersiz programýna katýlmanýn avantajlarýndan bazýlarý nelerdir?
A: Bir tane bile düþünemiyorum, üzgünüm.
Felsefem: Acý yok..her þey güzel!
S: Kýzarmýþ yiyecekler sizin için kötü deðil mi?
A: ANLAMIYORSUNUZ! Bitkisel yaðda kýzartýlmýþ yiyecekler. Daha fazla sebze almak nasýl kötü olabilir?
S: Çikolata benim için kötü mü?
A: Deli misin?!? HEL-LO-O!! Kakao çekirdeði! Baþka bir sebze! Kendini iyi hissettiren en iyi yiyecek!
S: Yüzmek vücudunuza iyi geliyor mu?
A: Yüzmek þekil yapmak için iyiyse, bana Balina'yý açýkla.
S: Forma girmek yaþam tarzým için önemli mi?*
A: Merhaba! 'Yuvarlak' da bir þekildir! Pekala... Umarým bu, yiyecek ve diyetler hakkýnda sahip olabileceðiniz tüm yanlýþ anlamalarý ortadan kaldýrmýþtýr. Ve Hatýrla:
*Sonunda Japon Doktor özetledi:
Bak Arkadaþ!
Hayat, çekici ve iyi korunmuþ bir bedenle güvenli bir þekilde mezara gitme yolculuðu DEÐÝLDÝR!- Bir elde bira - bir elde çikolata - Vücut tamamen tükenmiþ, tamamen yýpranmýþ ama "Vay bee!, hayat nasýl bir yolculuktu" diye baðýrýyor!!!!!*
Ne istersen ye çünkü yine de Öleceksin, motivasyonel konuþmacýlarýn seni aldatmasýna izin verme.
1. Koþu bandýnýn mucidi 54 yaþýnda öldü
2. Jimnastiðin mucidi 57 yaþýnda öldü
3. Dünya vücut geliþtirme þampiyonu 41 yaþýnda öldü
4. Dünyanýn en iyi futbolcusu Maradona, 60 yaþýnda öldü.
ANCAK
5. KFC mucidi 94 yaþýnda öldü.
6. Nutella markasýnýn mucidi 88 yaþýnda öldü
7. Düþünsenize, sigara üreticisi Winston 102 yaþýnda öldü
8. Afyonun mucidi 116 yaþýnda bir depremde öldü.
9. Hennessey mucidi 98 yaþýnda öldü.
Yav bu doktorlar, egzersizin ömrü uzattýðý sonucuna nasýl ulaþtý? Tavþan sürekli zýplýyor ama sadece 2 yýl, hiç egzersiz yapmayan kaplumbaða ise 200 yýl yaþýyor.
Öyleyse biraz dinlenin, Rahatlayýn, Sakin kalýn, yiyin, için ve hayatýnýzýn tadýný çýkarýn.

Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!