Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    " Tamahkarla Hilekar çok iyi anlaşır " diye bir atasözümüz var a.q...Bu mevzuya cuk diye oturuyor...Sülün Osmanın dediği gibi ben kimseyi dolandırmadım beni dolandırmaya çalışanların parasını aldım
    Benden yaşça epey büyük kuzenim Sülün Osmanı tanırmış, bir gün sormuş "Yahu Osman abi bu kadar salağı nasıl buluyorsun?" diye, o da demiş ki "Valla Suha, ben bulmuyorum, onlar beni buluyor."
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Fatih Terim fonu skandalında flaş bir gelişme yaşandı. Dolandırılan Emre Belözoğlu ve Arda Turan, külliyeye giderek yardım istedi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...di-661169h.htm

3. fon dolandırıcılığına giren belgede Fatih Terim detayı ortaya çıktı.

Oda TV şoke eden raporu ortaya çıkardı!

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...ti-714429h.htm

4. Fatih Terimin damadı bütün paraları kaptırdı. Fatih Terim Fonu nda dikkat çeken detay.

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak geçen vurgunda, Terimin damadı Volkan Bahçekapılının tüm parasını kaybettiği öğrenildi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...di-662340h.htm

Yok da olsaydı bir bankacı başka bir bankada yatan (Demek ki yasal para.) benden nakit 3-5 milyon dolar gayme istese kafamda polis sireni değil davul zurna çalardı, ulan bir parayı bir bankadan diğerine aktarıyoruz, nakit ne bok yemek diye?

Denilene göre Reyis devreye girmiş, kerameti kendinden menkul, Kebapçı Selahattin gazisinin telefonu ile sorun çözülmüş, miktarı bilmiyorum ama 50-60 milyon dolar deve oldu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Enterasan, hani gel beni s.k desen bu kadar olur, hani karı fena değilde XXX için 5 milyon dolar ne AMK?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şu an değil.
    kurmak demek 100 yıl sonrada aynı mantık ve düşünce sistemi ile yönetmek demek değildir.Ki şu an ki chp yönetim şeklinin Atatürkçü düşünce sistemi ile uzaktan yakından alakası yok.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benden yaşça epey büyük kuzenim Sülün Osmanı tanırmış, bir gün sormuş "Yahu Osman abi bu kadar salağı nasıl buluyorsun?" diye, o da demiş ki "Valla Suha, ben bulmuyorum, onlar beni buluyor."
    Bence bu bastaki Sülün Osman'dan daha cevval.

4 tane bakan suc ustu yakalandi, hic bir sey olmadigi gibi, caldiklari para, mahkeme karariyla kendilerine iade edildi.

Durust adamin bunlari sorgulamasi beklenirken, adam hic anlamadigi CHP'yi sorguluyor.

Atatürkçü düşünce'nin ne oldugunu da bilmiyor, 100 yil oncesi gibi degil diyor.

Oysaki, Atatürkçü düşünce, durust, namus ehli, ilkeli olmak demek. Vatanini bayragini dinini her seyden aziz bilmek demek.

Cikar payitahti ingilize teslim eden, ingiliz gemisi ile yurdundan kacan padisahi savunur, ama kaniyla caniyla bu Cumhuriyeti kuran Atatürk'e ve silah arkadaslarina saydirir.

Keske Yunan kazansaydi bile der.

8. Bu kadar senedir yazip cizdik.

Insan, insallah genclar okur, birseyler ogrenir diyor ama, burada bombos yazilar koyan, engelledigimiz tum adamlar birsuru yazi koyuyor.

9 yazi konmus, 7 si bende engelli.

Forum kan kaybediyor, cok degerli bir iki kisi kaldi, yakinda onlar da gider.

Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •