Sayfa 544/676 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 5408 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Burada 10 lot alanda 1 milyon lot alanda ayni seviyededir . Buraya gelip benim bukdr lotum cok yazarim diyende kendini tedavi ettirsin .

Bize ne senin lotundan parandan . Gormemislik duzeltilecek bir olay degil . Kendinden buyuk kimse gormediginden buradakileride reel hayatinda etrafinda olan kisiler zannediyor .

Sen havanı disarda bas okey

2. Ayrica spk ya yazacaginiza hukumete soyleyin nakit akisini duzeltsn firmann . Enflasyon muhasebesi gelince bu stoklarla bu gecikmeli alacaklarla daha cok aglarsinz burada . Buda ikinci okeyy.

Anlamsz yazacagina boyle yazacaksn

3. Kendini ustat gordugu icin enflasyon muhasebeside bilmiyordur simdi . Googlede aramaya taramaya baslar . Ama dedim ya kendinden buyuk kimse gormemis cevresinde burdakileride acemi diyecek kdr curetkar .

Havani disarida basacaksn burada degil . Elek ederler adami burada . Kimin ne oldugunu bilemezsn

4.  Alıntı Originally Posted by Montella Yazıyı Oku
    26 senedir piyasadyim . Cebine 5 milyon koyan yuklu aliyorum zannediyor . Bofanin yabanci olmadigini 5 yasinda cocuk da biliyor .

3 ayda endekse %100 yapanda buydu . Hastasiniz siz . Sizin gorduklerinizi ben unuttum .

Herseyi bildigini zanneden hicbirsey bilmeyen gece gunduz burada yazan issiz gucsuz insanlarsinz . Kendinizide super zeka zannediyorsunz endeksn 10 kat gittigi yerde .

Aselsana gelince 7 dolar hedefi var isteyen bekler istemeyen satar . 1.60 usd 1.00 usd arasi oyalanir . 1.60 i gectiginde olmasi gereken olur .

Spk ta sikayet edecek kdr acemisinz siz . Kimi kime sikayet ettignden haberi yok .

Kendini super zeka cebindeki 5 milyonu buyuk para zannedince bunlarda dogal gelisiyor
    30 Senedir bu işteyim 24 yılı Mesleki. Senin bu 7 USD hedefine yakın yazıyı burada ben yazalı yıl oluyor. Benim burada yazabildiklerim var yazamadıklarım var. Biraz seviyeni korursan gel yaz. Ama bazı konularda ne derler bilirmisin ayı dan büyük fil var. Arşiv var orada okursun. Oku öyle gel.Hariçten karşıyı itham ederken gazel okuma.

En az burada 888 kez yazdım Üstad & ya da Hüstad gördünüz mü arkanıza bile bakmadan kaçın diye. Bilgin olsun.

Adam malı toplarkende malı yıkarken de aynı algoritmayı kullanıyor.Bu işi bilmeyen bu ikisini zaten ayırt edemez.Mesele yabancı ya da yerlide değil bu karektersizce işin yapılması. Neyi SPK ya şikayet edicen. SPK nın bofa ya yaptırım yapma gücü mü var?

Biz belki devlet kademesinde birileri vardır aklı başında okur diye göle maya çalıyoruz işte ancak burada bir umut. Bunu da bize çok görme.

İşsiz güçsüz insan mı? Sen bence biraz fazla atıyorsun desteksiz. yavaş gel.

Nakit akışını 12 aylık bilançoda düzeltir. Nasıl olsa bunlara kanıp hisseden uzak duracak saf çok piyasada. Sen rahat ol biz işimizi biliriz. Onlarda gelir nakit akışını düzelttiğinde alır. Ama kimbilir kaçtan alır Allah bilir.

Kimler geldi kimler geçti senin gibi bu topicten.

Sözüm söz Eğer Montella gibi 2 maçı al el elden üstündür belki ben hakkını teslim edeceğim. Beni piyasadaki kolpacılar ile karıştırma. Burada yazdıklarımı ben çok yakınlarıma bile kolay kolay söylemiyorum.Bura dışında da hiçbir sosyal medya hesabım yok.

Borsacı adam zaten çok konuşmaz hele boş hiç konuşmaz icraat yapar.

Burada yazma sebebimde bilenler bilir aklımın erdiğince bilgimin zekatı.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 20-10-2023 saat: 09:30.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Savunma Sanayisi Destekleme Fonu için ayrılan kaynak da dahil edildiğinde savunma ve güvenlik sektörü için 2024'te 1 trilyon 133,5 milyar lira ödenek tahsis edildi. Bu miktarın güncel kur ile dolar karşılığı ise 40.5 milyar dolara denk geliyor. Türkiye, 2023 yılında savunma ve güvenlik yaklaşık 16 milyar dolar ayırmıştı. Savunma bütçesindeki artış ise yüzde 230’dan fazla.

Cevdet Yılmaz
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6. Bundan en büyük payı kim alacak Tabii ki ASELsan ama biz burada tahtadaki 3-5 çakalın yüzünden neler ile uğraşıyoruz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 18 Ekim 2023 % 25,55. 19 Ekim 2023 % 25,82.
    Fark % 0,27. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Montella Yazıyı Oku
    26 senedir piyasadyim . Cebine 5 milyon koyan yuklu aliyorum zannediyor . Bofanin yabanci olmadigini 5 yasinda cocuk da biliyor .

3 ayda endekse %100 yapanda buydu . Hastasiniz siz . Sizin gorduklerinizi ben unuttum .

Herseyi bildigini zanneden hicbirsey bilmeyen gece gunduz burada yazan issiz gucsuz insanlarsinz . Kendinizide super zeka zannediyorsunz endeksn 10 kat gittigi yerde .

Aselsana gelince 7 dolar hedefi var isteyen bekler istemeyen satar . 1.60 usd 1.00 usd arasi oyalanir . 1.60 i gectiginde olmasi gereken olur .

Spk ta sikayet edecek kdr acemisinz siz . Kimi kime sikayet ettignden haberi yok .

Kendini super zeka cebindeki 5 milyonu buyuk para zannedince bunlarda dogal gelisiyor
     Alıntı Originally Posted by Montella Yazıyı Oku
    Burada 10 lot alanda 1 milyon lot alanda ayni seviyededir . Buraya gelip benim bukdr lotum cok yazarim diyende kendini tedavi ettirsin .

Bize ne senin lotundan parandan . Gormemislik duzeltilecek bir olay degil . Kendinden buyuk kimse gormediginden buradakileride reel hayatinda etrafinda olan kisiler zannediyor .

Sen havanı disarda bas okey
    Ayrica spk ya yazacaginiza hukumete soyleyin nakit akisini duzeltsn firmann . Enflasyon muhasebesi gelince bu stoklarla bu gecikmeli alacaklarla daha cok aglarsinz burada . Buda ikinci okeyy.

Anlamsz yazacagina boyle yazacaksn
    Kendini ustat gordugu icin enflasyon muhasebeside bilmiyordur simdi . Googlede aramaya taramaya baslar . Ama dedim ya kendinden buyuk kimse gormemis cevresinde burdakileride acemi diyecek kdr curetkar .

Havani disarida basacaksn burada degil . Elek ederler adami burada . Kimin ne oldugunu bilemezsn
    Sana cevap dahi yazmaya değmez.. Herkes kendi işine baksın. Dağdan gelip bağdakini kovmaya da kalkma. Hitabeti öğren. Kimseye sapık filan deme. Bu son olsun saygılı ol saygı gör, yoksa hakkettiğini fazlasıyla alırsın.!!!

Sayfa 544/676 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •