Hayırdır niye rahatsız oldun? Burada üstü kapalı yazmak zorunda kaldıklarımız kadarını mı biliyoruz sanıyorsun? Bu işleri bu kadar abartmanın herkesin gözüne sokmanında manası yok.Saf mı millet al gülüm ver gülümle düşür düşüş çubukları kısa malı buldun mu çuvalla al sonra ertesi gün millet uyanmasın diye yan hesaplara dağıt. Yetmesin foncuları kafala. Sen niye rahatsız oluyorsun bunların yazılmasından? Organize de laf mı Organizenin nirvanası bu tahtada yapılan işler.
Başkalarını bilmem beni mutlu etmeden kazanamazlar. Bu da onların problemi.
Sonra arada buraya sipariş adamlar gönder. Nickler sürekli değişsin ama aynı işleme yazıları devam. Ben boşa mı yazmak zorunda kaldım burada. Artık olan bitene bir yere kadar tahammül edebildiğim için yazdım.
Bak yazık değil mi 2018 yılından bu yana yatırımcı para kazanmamış.Hem de şu endekse rağmen bize de serzenişte bulunuyor. Aslında bilmiyor ki ben kendimden çok onun için yazıyorum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-10-2023 saat: 19:45.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri