Sayfa 150/373 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2977 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    Önemli İddia

Türkiye ekonomisine operasyon yapıldığı iddia ediliyor.

İsrail'in Gazze'de yürüttüğü savaş nedeniyle birçok ülkenin tepki vermemesi için ekonomisi kırılgan ülkelerde borsa işlemleri üzerinden operasyon yapıldığı bildiriliyor.

Buna göre Türkiye gibi ekonomisi kırılgan ülkelerde Bank of Amerika ve bazı Türk yatırım şirketlerinin borsada büyük satışlarla operasyon yaparak Türk hükümetinin İsrail'e tepki vermesinin önüne geçilmek istendiği bildiriliyor.

Türkiye gibi muhtemel tepki verebilecek Çin, BAE, Endonezya, Katar, Kuveyt, Mısır, Suudi Arabistan borsalarında da operasyon yapıldığı görüldü.

İsrail ve Filistin savaşta olmasına rağmen bu ülke borsalarında büyük kayıplar yaşanmadı.
    #bist100

- RUSEN PRESS
    bence öyle değil...türkiyenin sorunu kendi içinden...bana göre bu son düşüşlerinin nedeni büyük çoğunlukla faiz kararı beklentisinden oluştu...faiz kararından sonra beklenti gerçekleştiğinden endekste tepki bekliyorum...yalnız endek de artık kendine bir düşüş trendi oluşturacaktır.. ta ki faiz artışlarının sonu görülene kadar...

bu süreçte endeksten pozitif ayrışacak hisseler olacaktır...zaten geçmişte bu ihtimali de düşünerek pozisyon almıştım...brlsm yenilenebilir enerji sektöründeki nisbeten ucuz rasyoları ve de bina iklimlendirme ve mekanik işlerinde dolar bazında sürekli kap atması nedeniyle pozitif ayrışmasını bekliyorum...

aynı şekilde kocaer de benzer durumdadır...hem artacak çelik fiyatları hem de karbon salınımının artık önemli olması ile vede yenilenebilir enerjide yaptığı yatırımlar ile kar marjının artması ile sektöründen ve endeksten pozitif ayrışmasını bekliyorum...

atatp de yenilenebilir enerjide karbon sertifikalarının alınıp satılacağı bir platform kurması ve buradan ciddi bir gelir elde edecek olması vede tab gıda ile çinde ve yurtiçinde büyümesi ile pozitif ayrışmasını bekliyorum...

ileride bu ayrışmanın daha da belirginleşmesini bekliyorum...

sürekli söylüyorum 17 yıllık borsa hayatımda toplasam 20 gün nakitte kalmamışım diye....çoğu kriz dönemlerinde seçtiğim hisseler sayesinde pozitif ayrışarak kazanmışımdır...kriz ve en kötü dönemlerde yaptığım doğru hamleler sayesinde %60-70 oranında başarılı olmuş ve kötü havaya rağmen kazanmışımdır...kayıp etme oranım ise %30-40 civarıdır...

brlsm ,kocaer ve atatp ye güveniyorum...o yüzden de pozisyon değiştirmeden tutmaya devam ediyorum...yaptığım bu seçimin sonucunu bende merakla bekliyorum...bakalım gerçekten de tahminlerim tutacak mı ?? bu kötü endekse rağmen kazanabilecek miyim ?? merakla piyasayı izliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    Önemli İddia

Türkiye ekonomisine operasyon yapıldığı iddia ediliyor.

İsrail'in Gazze'de yürüttüğü savaş nedeniyle birçok ülkenin tepki vermemesi için ekonomisi kırılgan ülkelerde borsa işlemleri üzerinden operasyon yapıldığı bildiriliyor.

Buna göre Türkiye gibi ekonomisi kırılgan ülkelerde Bank of Amerika ve bazı Türk yatırım şirketlerinin borsada büyük satışlarla operasyon yaparak Türk hükümetinin İsrail'e tepki vermesinin önüne geçilmek istendiği bildiriliyor.

Türkiye gibi muhtemel tepki verebilecek Çin, BAE, Endonezya, Katar, Kuveyt, Mısır, Suudi Arabistan borsalarında da operasyon yapıldığı görüldü.

İsrail ve Filistin savaşta olmasına rağmen bu ülke borsalarında büyük kayıplar yaşanmadı.
    #bist100

- RUSEN PRESS
    Biz operasyonu yapmisiz zaten kendi kendimize son bir kac senede, allaha sukur dis guc operasyonunda disa bagimliligimiz sifira yakin.

3. Bu arada son bir senedir napiyonuz hic yeni is almiyonuz mu diye mail attim ben de, cevap gelirse yazarim buraya

4. 7600den döner diye bekliyorum ama dönerse senindir dönmezse kendi bilir.
    Bu günlerde gevura neden gevur demiş eskiler daha iyi anlıyor insan.Allah bütün mazlumların yardımcısı olsun

5. Bofa bu kadar sopa yeter endeksi al bakım biraz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by habzij Yazıyı Oku
    Biz operasyonu yapmisiz zaten kendi kendimize son bir kac senede, allaha sukur dis guc operasyonunda disa bagimliligimiz sifira yakin.
    bende bunu yazacaktim
    oyle kafana gore , dingonun ahiri gibi ekonomiyi yonetirsen bu olur iste
    2-3 senedir icine ettiler, kasasi -100 milyar olsun , sonra cik "Dis gucler , dis mihraklar, 5 aile, israil , amerika "

sen once gel fabrika kur , sonra dis gucler dersin, halkin fakirlikten geberiyor, cip fabrikasi kuracagina orman kesip, toplu konut yapiyorn, cillop gibi havalimanin var , 3-5 mutahit para aklasin, cebini doldursun diye yeni liman yapiyorn, eskisinide yikiyon, yazik degil mi ?

neyse daha bir suru sey var .. dis gucler hikaye ,, sozun, ozu
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. 2024 yılında 65 milyar dolara ulaşması beklenen konuk ağırlama ATP ZENİA için iyi bir pazar ve potansiyel oluşturacak.

Dijitalleşme siber güvenlik ve teknolojik alt yapıların öne çıkması beklenmekteymiş.

8. ATP nin adının geçmesi güzel bir reklam olmuş.

Sayfa 150/373 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •