Sayfa 1710/2208 İlkİlk ... 710121016101660170017081709171017111712172017601810 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 13,673 - 13,680 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ABD Detroit kentinin Sinagog Başkanı Samantha Woll bıçaklanarak öldürüldü.
    @erefefik

2. Çin, Ortadoğu’ya 6 adet savaş gemisi gönderdiğini duyurdu.
    @erefefik

3. Temsilciler Meclisi, Biden’ın Ukrayna ve İsrael’e göndermek istediği 105 milyar dolarlık yardımı onaylamayacağını açıkladı.
    @erefefik

4. ÜMİT NAZLI BOYNER
    @umitnazliboyner
    Günlerdir beklenen an geldi… Hepimizin yüreğini koyduğu 100.yıl filmimiz artık yayında. Umudum o ki, üzerine çok emek harcadığımız bu filmimiz ortak değerlerimizin yeniden anımsanarak yüceltilmesi açısından bir rol oynar.
    Binbir emekle kurulan Cumhuriyet’in temsil ettiği değerleri geleceğe emin adımlarla ulaştırmak için çalışmayı, üretmeyi sürdüreceğiz.
    Nice aydınlık ve özgür yüzyıllara!

#dahailkyüzyıl
    @boynergrup
    Enver Aysever
    @enveraysevera
    ·
    9s
    Mal varlığınızı yoksul halkla paylaşmayı düşünür müsünüz ? Yoksa böyle popülist videolarla onları uyutmaya devam mı edeceksiniz ?
    Önemli bir bölümünü paylaşmayı düşünmeli değil, paylaşmalı.
    @erefefik

5. Pentagon; HAMAS-İsrail savaşının yayılma riskine karşılık, bölgeye ilave hava savunma füzeleri ile ilave askeri birlikler göndermeye karar verdi...
    @erefefik

6. Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    ·
    7d
    Arjantin'de merkez bankası faiz artışları yaptı ama bunlar hep enflasyonun altında kaldı. Bugün Arjantin'de "ben seçilirsem merkez bankasını kapatacağım" diyen aday halktan oy istiyor. Enflasyonla mücadelede başarısız merkez bankasının geleceği oylanacak.
    @erefefik

7. Almanya Şansölyesi Gerhard Schroeder:

"Çıkarlarımız Rusya ile ama
    Almanya artık egemen bir dış politika izlemiyor.
    Amerikalıların istediğini siyasi olarak uygulayan biziz."

Politikacı ayrıca "Nord Stream 2 gaz boru hattının tekrar işletilmesi" çağrısında da bulundu..

İşte bu, uzun zamandır yazıyorum bunu. Kendine gel Almanya. Almanya kendine gelmeden Gaza da dahil, hicbirsey çözülmez.

@erefefik

8. İsrail kaybetti. Abd kaybetti. Ben bu şarkıyı belki 2 senedir çalıyorum.

Tüm özgür dünya görsün, zafer nasıl kazanılır...

Zaferden azına razı olunmayacak...
    @erefefik

Sayfa 1710/2208 İlkİlk ... 710121016101660170017081709171017111712172017601810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •