ABD tüketici kredi kartı faizi %21.2. Orada da senetle satışlara başlarlar yakında. Nebat gitsin, gözünden ışık saçmayı öğretsin adamlara.
![]()
ABD tüketici kredi kartı faizi %21.2. Orada da senetle satışlara başlarlar yakında. Nebat gitsin, gözünden ışık saçmayı öğretsin adamlara.
![]()
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bana bak Si ktirşef bugüne kadar sana tahammül ettim, ABD yüz ölçümü 9.834.000 km. kare 330 milyon nüfusu var, senin göt kadar ülken ise 750.000 km. kare 85 milyon nüfusun var AMK topraklarından Sümer, Asur, Hitit, Firig daha bilmediğim herkes geçmiş sikmiş, Amerikada birkaç yüzbin yerli ne yapmış?
Madenmi çıkartmış, altınmı aramış yoksa petrol sondajımı yapmış, ormanmı kesmiş?
Sen de olupta ABD'de olmayan, ne zenginliğin var?
Ulan vatandaşın İphone kuyruğunda, bilgisayarında Windows var, götündeki kart Master veya Visa kart.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ABD yi kendileri içeriden kendileri çökertiyorlar. Her sokakta uyuşturucu satışı var. Kamu gırtlağına kadar borca batırıldı.
Yoksa dediğin gibi ABD normalde çökecek bir ülke değil.
Ama kesinlikle eminim çökertiyorlar. Bllinçli bir şekilde çökertiyorlar. Muhtemelen eyaletlere parçalayacaklar.
Sen istediğini düşün. Zamanı gelince görürsün. Bu gidişle 2025 in sonunu bile göremez.
Küreselcileri kabul ediyor musun? Oyun planları ne? ABD ye tek dünya devleti modelinde biçtikleri rol ne?
NOT: ben bizim iyi durumda olduğumuzu asla söylemedim. bir kere bile söylemedim. bizim gidişat belli. basılan para belli.
loğğğ posforus oradaki kelime '' vedribûhünne '' ... Türkçe'ye, dövün diye çevirip, o kelimenin geçtiği cümle yapısı içinde arapçada ne anlama geldiğini izah etmezsen , Kur'an kadını dövün yazıyor dersin ki bu hatadır !!!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bohçacının süre doldu.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reha muhtar, üşenme bin uçağa git gez Amerikayı. Ben gidip gezip gördüğümü söylüyorum. Kulaktan dolma sallamıyorum. Git gez. Bak bakalım uyuşturucu kullanımı ne alemde? Bak bakalım trans oranı ne kadar olmuş? Bak bakalım büyük merkezlerde dükkanlar nasıl alışveriş?
Ben de biliyorum dediklerini. Amerikan ürünlerini firmalarını. Senelerdir hisselerini alıp satarım. Bütün bilançoları dibine kadar bilirim.
Ama gidişatı bu. Ben gördüğümü yorumsuz tarafsız aktarıyorum. Benim ne kazancım var? Gördüğümü tarafsızca söylemeyeyim mi?
Son düzenleme : kastirsef; 23-10-2023 saat: 02:09.
Netenyahu bizikinden ek süre istemiş 24 saat az demiş.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri