Analez tamam...
Analez tamam...
@erefefik
Uğur Aktemur
@uguraktemur_
·
6d
Seferberlik yaşınız yükseltildiyse her şey yolunda demektir.
@erefefik
@erefefik
Sosyal medyada bunu yazmaya başladılar. Bunu gaptırmam, ilk ben yazdim.Varan 1 : İngiltere'nin en güçlü gemilerinden Irresistible ; Çanakkale'de mayına çarparak batmıştır.
Varan 2 : HMS Ben-My-Chree ; Dünyada batırılan ilk uçak taşıyan gemidir. 1917'de Meis açıklarında, Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul komutasındaki topçu atışları ile batırılmıştır.
Varan 3 : USS Gerald Ford.
Keklik gibi duruyor orda. Pardon ördek gibi...Hatta kaz gibi.
Batırılamazmış da elemiş de, büleymiş de.
Öyle bir batırılır ki...
@erefefik
Aywaaa...!
Uçak gemisi tamam...
Şu uzun menzilli toplara,
Bombalar atan uçaklara da bir çare buluver be yaaa...!
Abi işte onun çaresi, Batı Medeniyeti'nin aydınlık yüzü. Paris, Londra, NYC ve diğer Batı şehirlerinde, onbinlerin katildıği, Israil'i protesto eden, Filistin'i destekleyen gosteriler yapiliyor. Yuzbinlere cikacak.
Bu siyonist kopekler, dun gece bir hastaneyi daha vurmuslar. "Yarim saatte bosaltmazsaniz vururuz" dediler ve vurdular. Pervasızca çocuklari hatta bebekleri öldürüyorlar.
Bu defa geçmişteki gibi olmayacak. Merak etme, Allah belalarini verecek. Allah belalarini vermezse, milyarlarca insan Allah'in varligini sorgular ki bu durum, ayrı kaos yaratır.
Bela, kendi ordularinin içinde. Dün tvler gösterdi, bir asker Netanyahu'ya "arkadaslarim senin yuzunden öldü" dedi. Abd, Ingiliz ve Alman özel kuvvetleri geldi, Kibris'ta bekliyorlar. Pislikler birbirlerini öldürecekler.
Enfal suresi, 30.ayet:
Allah tuzak kuranlara mukaabele edenlerin en hayırlısıdır. (Ey Habîbim!) Bir zaman inkâr edenler seni tutup bağlamak veya seni öldürmek veya seni (yurdundan) çıkarmak için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlardı(1)(ama) Allah da (onlara) tuzak kuruyordu.
@erefefik
Varan 1 : İngiltere'nin en güçlü gemilerinden Irresistible ; Çanakkale'de mayına çarparak batmıştır.
Varan 2 : HMS Ben-My-Chree ; Dünyada batırılan ilk uçak taşıyan gemidir. 1917'de Meis açıklarında, Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul komutasındaki topçu atışları ile batırılmıştır.
Varan 3 : USS Gerald Ford.
Atış serbeeeesttt.....tank eksozuna don atlet sokup devre dışı bıraktık....f 16 ya....30 metreden çekiçle daldık....
Bunları unutma beyaaa......hüspenağa.....!!!!!!!!!!!!!
Ayetli ispat da geldi, herşey tamam.
Subhanallah!
Yer İmleri