Analez tamam...
Analez tamam...
Uður Aktemur
@uguraktemur_
·
6d
Seferberlik yaþýnýz yükseltildiyse her þey yolunda demektir.
Sosyal medyada bunu yazmaya baþladýlar. Bunu gaptýrmam, ilk ben yazdim.Varan 1 : Ýngiltere'nin en güçlü gemilerinden Irresistible ; Çanakkale'de mayýna çarparak batmýþtýr.
Varan 2 : HMS Ben-My-Chree ; Dünyada batýrýlan ilk uçak taþýyan gemidir. 1917'de Meis açýklarýnda, Yüzbaþý Mustafa Ertuðrul komutasýndaki topçu atýþlarý ile batýrýlmýþtýr.
Varan 3 : USS Gerald Ford.
Keklik gibi duruyor orda. Pardon ördek gibi...Hatta kaz gibi.
Batýrýlamazmýþ da elemiþ de, büleymiþ de.
Öyle bir batýrýlýr ki...
Aywaaa...!
Uçak gemisi tamam...
Þu uzun menzilli toplara,
Bombalar atan uçaklara da bir çare buluver be yaaa...!
Abi iþte onun çaresi, Batý Medeniyeti'nin aydýnlýk yüzü. Paris, Londra, NYC ve diðer Batý þehirlerinde, onbinlerin katildýði, Israil'i protesto eden, Filistin'i destekleyen gosteriler yapiliyor. Yuzbinlere cikacak.
Bu siyonist kopekler, dun gece bir hastaneyi daha vurmuslar. "Yarim saatte bosaltmazsaniz vururuz" dediler ve vurdular. Pervasýzca çocuklari hatta bebekleri öldürüyorlar.
Bu defa geçmiþteki gibi olmayacak. Merak etme, Allah belalarini verecek. Allah belalarini vermezse, milyarlarca insan Allah'in varligini sorgular ki bu durum, ayrý kaos yaratýr.
Bela, kendi ordularinin içinde. Dün tvler gösterdi, bir asker Netanyahu'ya "arkadaslarim senin yuzunden öldü" dedi. Abd, Ingiliz ve Alman özel kuvvetleri geldi, Kibris'ta bekliyorlar. Pislikler birbirlerini öldürecekler.
Enfal suresi, 30.ayet:
Allah tuzak kuranlara mukaabele edenlerin en hayýrlýsýdýr. (Ey Habîbim!) Bir zaman inkâr edenler seni tutup baðlamak veya seni öldürmek veya seni (yurdundan) çýkarmak için sana tuzak kuruyorlardý. Onlar tuzak kuruyorlardý(1)(ama) Allah da (onlara) tuzak kuruyordu.
Varan 1 : Ýngiltere'nin en güçlü gemilerinden Irresistible ; Çanakkale'de mayýna çarparak batmýþtýr.
Varan 2 : HMS Ben-My-Chree ; Dünyada batýrýlan ilk uçak taþýyan gemidir. 1917'de Meis açýklarýnda, Yüzbaþý Mustafa Ertuðrul komutasýndaki topçu atýþlarý ile batýrýlmýþtýr.
Varan 3 : USS Gerald Ford.
Atýþ serbeeeesttt.....tank eksozuna don atlet sokup devre dýþý býraktýk....f 16 ya....30 metreden çekiçle daldýk....
Bunlarý unutma beyaaa......hüspenaða.....!!!!!!!!!!!!!
Ayetli ispat da geldi, herþey tamam.
Subhanallah!
Yer Ýmleri