Sayfa 724/1012 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Viop LV

1. Olm. sende yürürkene sallana sallana yürüme, iki gıvırtıyon mahalledeki tüm robatlar peşine düşüyor
    Hamdım Piştim Yandım

2. Çarşamba Tuprs bilançosu var. Hala içeride olmamın müsebbibi bu bilanço meselesiydi.

3. Mhp resmi hesabında Ferdi Tayfur eşliğinde Gazze görüntüleri içeren video paylaşılmış.

https://www.birgun.net/haber/mhp-den...videosu-478068

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm. sende yürürkene sallana sallana yürüme, iki gıvırtıyon mahalledeki tüm robatlar peşine düşüyor
    Bak bu olabilir robotlar yahşi cazibeme kapılıyorlar gibim

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Robotlarınıza sahip çıkın arkadaşlar özellikle başıboş robot bırakmayın masada robotbükücü ayafosfos var
    diyorsun ki; Duygular insanı yanlışa sürükler insana değil algoritmaya yatırım yapın.

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    diyorsun ki; Duygular insanı yanlışa sürükler insana değil algoritmaya yatırım yapın.
    Aynen üüüle rosense abi, duygular bizim en büyük zaafımız.
    Aslında çok basit düşünmek lazım.
    Pala alıyorsa alıcan
    Pala satıyorsa satıcan
    Rüzgar ne yannı eserse o tarafa
    Hani hep deriz ya,
    Sırtını duvara yasla rüzgarı da arkana al üüüle çiş yap deye
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hisse şu an tavan ve fiyat 53.8....Ama şirket açıklaması şu..Hayırlı işler..2.bir arz yapmışlar

#elite
    Şirketimizin gelecek projeksiyonlarına inanan, orta ve uzun*vadeli yatırım yapan kurumsal yatırımcılar ile yapılan görüşmeler neticesinde,*toplam 12.000.000 lot (sermayenin %9,26'sı) payın Borsa*İstanbul A.Ş.'de özel emirle 45 TL'den satışı bugün (23.10.2023) gerçekleşmiştir.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Abi iblisi tanimadin mi, hep aynı numara endeks 20 düşer senin hissen 50 duser. Daha dibi bulacağız, yatayda git gel yapacak. Ortlamalar yakinsayacak felan filan iste. En az iki ay sürer. Sonrasında dolar atak yapar endeks 200 dolar yaklaşır aman hisseler ucuz kaldı dur biraz alalim derler. Devir daim makinası böyle çalışır gider. Sonunda bir bakmışsın sermaye erimiş. Altın iyidir dolarda iyidir en azından aklın kalmaz. Sen burdaki zengin agabeylerin en dipten alip ralli yapan kağıdı örnek verdiklerine paramı dagitiyorlar hilali Ahmer mi burasi. Çakalın şeytanın iblisin sofrası. Herkes ayağını denk alsın.
    müthiş güzel piyasa özeti olmuş. tek sorun düşüş trendimi yoksa çentikmi onu kestirmek

Sayfa 724/1012 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •