Sayfa 731/1012 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop LV

1. Bu reklamlar bende baş ağrısı yaptı, yukarıdan sağdan soldan aşağıdan çıkıyor, büyük ekranda daha da fazla.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu reklamlar bende baş ağrısı yaptı, yukarıdan sağdan soldan aşağıdan çıkıyor, büyük ekranda daha da fazla.
    çözümünü yazdık zamanında çok kere..

hangi taracıyı kullanıyorsun ?

mozilla , crome, opera edge ??

3.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    ya bozkurt abey 8.250 üstüne atmazsa ben longları kapamam diyenin fiyafasını bozarlar abey. öyle ralli devam tavan kitlerler olasılığı geride kaldı be abey. dua edelim taban kitlemesinler bir sabah. maksimum gideceği vobun 8.800 ler. tabi biz stop oluruz o ayrı. inadına yeni zirve göstermezler mi eskiden olsa yapardı. ama topukları göte vurma korkusuyla tanıştı bir kez.
    Bugün açılış yaklaşık yüzde 2 gaplıydı, herif son kez şortcuya fırsat verdi gapı güniçi kapattı, eskiden olsa bugün kü gap bi süre kapanmazdı, bence şortcu bu saatten sonra dikkat etsin, go go tar tar gelsin paralar demeye başlarsa şortcunun iflağını keserler
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çözümünü yazdık zamanında çok kere..

hangi taracıyı kullanıyorsun ?

mozilla , crome, opera edge ??
    Mozilla ve Brave kullanıyorum.

Vivaldi, Edge, Waterfox, Opera da var.

reklamlar olmadan site hızı 10 kat daha fazla artar bilginiz olsun.

tabi istediğiniz zaman reklemları açıp iki tıklayıp sonra yine kapatırsınız. forum da reklam gelirinden olmaz.

saniyelik iş.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mozilla ve Brave kullanıyorum.

Vivaldi, Edge, Waterfox, Opera da var.
    eklentiler bölümüne girip.. orada eklenti ara abi ad block. eklentileri var ücretsiz.

dilediğin zaman aç kapa yapabiliyorsun hepsinde de.

7. Ben arada reklamları tıklıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün açılış yaklaşık yüzde 2 gaplıydı, herif son kez şortcuya fırsat verdi gapı güniçi kapattı, eskiden olsa bugün kü gap bi süre kapanmazdı, bence şortcu bu saatten sonra dikkat etsin, go go tar tar gelsin paralar demeye başlarsa şortcunun iflağını keserler
    azdan az çoktan çok deriz ne edek...

Sayfa 731/1012 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •