Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

2071 daha uygundu.malazgirt meydan muharebesi yildonumunde buyume %1000 kesin.

Pes yani, küfretsem ettiğim küfüre yazık olur...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kendisi hesap uzmanıdır " wallahi de hesap uzmanıdır, billahi de hesap uzmanıdır " ama yanlış hesap uzmanıdır.

Yine yanlış zaman, yine yanlış mekan. Kendisi de bir an önce mutfakta eşine soğan ve patates soyarak yardımcı olmalı zaten mutfakta oturmayı da sever...

Adam gidecek olsa bile partiyi İmamıntorunu, gibi oportünist kapitalist hatta biraz da faşist, az biraz emperyalist , birine bırakmadan gitmez, neden çünkü gitmeden bi de sıvaması lazım..
    kesinlikle katılıyorum CHP gazi mustafa kemal ATATÜRK ün partisdir bu partinin başına arap hayranı hacı hoca birisi gelemez göktürk dinine mensup biri olmalı öz Türk olmalı arap asıllı Türklerden biri gelirse bu parti çok kan kaybeder partinin başındaki zevatlar akıllarını başlarına alsınlar rüzgara karşı koşmaktan vazgeçsinler bu parti babalarının malı değil akil insanlar baskı yapmalı bu zümreye

Buz adam Ötzi'nin ayakkabı dahil herşeyi varmış, hem de hepsi hakiki deriymiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Buz adam Ötzi'nin ayakkabı dahil herşeyi varmış, hem de hepsi hakiki deriymiş.
    Bizim oralardan o. Uzaktan akrabam olur.

6. Arkadaş bazen çok şaşırıyorum, ben diyorum bi şey millet diyor bambaşka bi şey ,mersine mi tersine mi, ironi ötesi, post ironik dönemler yaşıyoruz.

Batman Forever kardeşim kör hatunu nun veya köyü gözlüklü çamurdan tabak yapma videosunu paylaşarak olayı doğru anlayan bir noktada durduğunu göstermiş.

videoyu arka sayfadan izlemenizi öneririm.

Batman Forever kardeşim nereden bulursun bu ibretlik videoları be yaww

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. https://www.ensonhaber.com/gundem/is...otokolu-tbmmde
    İsveç natoya doğru. Reisimi kıymetlimiz yine a şıkkı dedi b şıkkını işaretledi. Dönüş muhteşem.

Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •